مقاله تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی :

مقاله تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۷ در علوم اجتماعی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه ۱۸۹ تا ۲۱۸ منتشر شده است.
نام: تحلیلی جامعه شناختی بر نقش خانواده در میزان برخورداری از سرمایه اجتماعی
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خانواده
مقاله سرمایه انسانی
مقاله سرمایه اجتماعی
مقاله آگاهی
مقاله اعتماد و مشارکت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی، همواره نوجه بسیاری از اندیشمندان و جامعه شناسان را به خود جلب کرده است. به جهت اهمیت و گستردگی نقش خانواده، بسیاری از تحلیل گران و نظریه پردازان سرمایه اجتماعی، خانواده را به عنوان یک منبع مهم تولید یا فرسایش سرمایه اجتماعی ذکر کرده اند.
این پژوهش باهدف تعیین چگونگی تاثیر خانواده بر سرمایه اجتماعی صورت گرفته است. به منظور دستیابی به این هدف از بین عوامل و متغیرهای گوناگونی که در خانواده بر سرمایه اجتماعی تاثیر گذار است، متغیرهای خانواده دموکراتیک، خانواده استبدادی، سرمایه انسانی خانواده ها و میزان وقت صرف شده برای فرزندان به عنوان متغیرهای مستقل انتخاب شده است. مبانی نظری متغیرها و پارامترهای این پژوهش، برمبنای نظریات پاتنام، کلمن، وینتر، فوکویاما و بوردیو تدوین شده است.
روش تحقیق در این پژوهش پیمایش و ابزار گردآوری داده ها، پرسش نامه دارای قابلیت اعتماد و اعتبار است. جامعه آماری پژوهش، دانش آموزان دبیرستان های نواحی پنج گانه شهر اصفهان در سال ۱۳۸۷ می باشد. حجم نمونه ۳۸۴ نفر است که با استفاده از فرمل کوکران و با روش خوشه ای چند مرحله ای به دست آمده است. روش اصلی در تحلیل داده ها، رگرسیون و مدل سازی معادله ساختاری است.
تاریخ نشان می دهد بین حجم سرمایه انسانی، نوع خانواده و میزان وقت صرف شده والدین برای فرزندان رابطه معناداری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.