مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران :

مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در کومش از صفحه ۳۷۲ تا ۳۷۸ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با عوامل ارگونومیکی در پرستاران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرستاران
مقاله بیماری های عضلانی استخوانی
مقاله بیماری های شغلی
مقاله پیش گیری و کنترل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: اگر چه اختلالات اسکلتی عضلانی یکی از مشکلات اساسی، پرهزینه و جدی در پرستاران به عنوان یک گروه پرخطر شغلی شناخته شده است اما متاسفانه مطالعات اندکی به خصوص در ایران جهت شناخت علل آن انجام گرفته است. لذا این پژوهش به منظور بررسی شیوع اختلالات عضلانی اسکلتی و عوامل ارگونومیکی مرتبط با آن در کادر پرستاری انجام شده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه تحلیلی مقطعی ۴۰۰ نمونه به روش سرشماری از پرستاران بیمارستان های شهر آمل مورد بررسی قرار گرفتند. جهت جمع آوری اطلاعات و مشخص شدن شیوع اختلالات اسکلتی عضلانی از پرسشنامه تغییر یافته نوردیک و مطالعه ییپ استفاده شد.
یافته ها: از میان واحدهای پژوهش مشخص شد ۸۱% طی یک سال گذشته حداقل یک بار کمردرد، %۲۹۵ مچ درد، ۵۰% گردن درد، %۳۵۵ شانه درد و %۶۳۵ زانو درد را تجربه کرده اند. زن بودن شانس گردن درد و کمردرد را به ترتیب ۱۲۲% و ۲۰۳% افزایش می دهد. از میان عوامل ارگونومیکی مورد بررسی خم شدن لب تخت بیمار جهت انجام رویه های پرستاری شانس مچ درد را بیشتر می کند. همچنین جا به جا کردن وسایل بخش و بالا بردن دست ها بالاتر از سطح شانه نیز شانس ابتلا به گردن درد را بیشتر می کند. از طرفی دیگر جابه جا کردن وسایل بخش شانس ابتلا به شانه درد را افزایش می دهد. در نهایت خم شدن جهت بلند کردن اشیا از کف اتاق شانس کمردرد را بیشتر می کند.
نتیجه گیری: اختلالات عضلانی اسکلتی یکی از جدی ترین مشکلات حرفه پرستاری است که با عوامل متعددی نظیر خم شدن، انتقال بیماران، جا به جا کردن وسایل بخش، کمک به بیماران جهت حمام دادن، بلند کردن بار و وسایل بخش همراه است. بنابراین تعدیل و اصلاح عوامل ایجادکننده و آموزش پرستاران جهت استفاده از وسایل کمک حرکتی در بخش ها به منظور کاهش عوارض ناشی از آن می تواند موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.