مقاله شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت :

مقاله شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۹۱ تا ۱۰۱ منتشر شده است.
نام: شناسایی عوامل قارچی مرگ گیاهچه، سوختگی و لکه برگی سیر و پیاز در منطقه جیرفت
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیاز
مقاله سیر
مقاله لکه برگی
مقاله سوختگی
مقاله Alternaria ،Cladosporium ،Rhizoctonia ،Stemphylium ،Fusarium

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سیر و پیاز در مناطق جیرفت و کهنوج، به ویژه در قالب طرح استمرار، سطح زیر کشت قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند. یکی از عوامل تهدیدکننده توسعه کشت این دو محصول، بیماری سوختگی و لکه برگی می باشد. به منظور شناسایی عامل (عوامل) ایجادکننده بیماری در منطقه، طی سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۲ مزارع متعددی مورد بازدید قرار گرفتند. پس از کشت نمونه ها (در مجموع ۴۰ نمونه) روی محیط های سیب زمینی دکستروز آگار و خالص سازی جدایه های قارچی، قارچ های Fusarium solani، F. oxysporum، F. semitectum و Rhizoctonia solani جداسازی و شناسایی گردیدند. همه قارچ های جداسازی شده (۳۳ مورد) روی گیاهچه های پیاز بیماری زا بودند و دوباره جداسازی گردیدند. نوعی علایم سوختگی برگی (بلاچ) در مرحله بلوغ روی برگ های سیر و پیاز مشاهده شد و از بوته های آلوده، قارچ Cladosporium cladosporioides جداسازی گردید و بیماری زایی آن به اثبات رسید. همچنین، در مزارع پیاز و سیر، علایم بیماری لکه ارغوانی در ابتدا به صورت لکه های زرد رنگ و سپس، به صورت لکه های کشیده بیضوی و ارغوانی رنگ مشاهده شد که گاهی با کپک قهوه ای رنگی نیز پوشیده می شد. قارچ عامل بیماری Alternaria sp. شناسایی گردید. نوعی بیماری سوختگی برگی در مرحله بلوغ روی بوته های سیر و پیاز مشاهده شد. علایم بیماری به صورت لکه های کوچک زرد رنگ روی برگ های پایینی بوته مشاهده شد. اتصال لکه ها باعث خشکیدن بخشی یا در مواردی کل برگ گردید. از بوته های دارای علایم، قارچ Stemphylium sp. جداسازی گردید و بیماری زایی آن به اثبات رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.