مقاله تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری :

مقاله تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دانش و پژوهش علوم دامی از صفحه ۷۹ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ورم پستان
مقاله سلول سوماتیک
مقاله شیرخام
مقاله فرآورده های شیری
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیماری ورم پستان نوعی واکنش التهابی است که با افزایش سلولهای سوماتیک، به عنوان شاخص بیماری، همراه است. در اثر این بیماری، صنعت شیر متحمل خسارات اقتصادی فراوانی می شود. تغییر ترکیبات شیر نظیر افزایش میزان سدیم، کلر، سرم آلبومین، ایمنوگلبولین ها، لاکتوفرین و انواع آنزیمهای پروتئولیتیک مانند پلاسمین، انواع کاتپسین، الاستاز و سایر آنزیم ها مانند لیپاز، –bگلوکورونیداز، کاتالاز و کاهش لاکتوز، کازئین، چربی از آثار این بیماری به شمار می آیند. از آنجایی که از طریق فرآیندهای حرارتی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، نمی توان آنزیمهای فوق را غیر فعال نمود، در نتیجه حضور و فعالیت آنها در شیرخام بر کیفیت و ماندگاری فرآورده هایی مانند ماست، شیرخشک، شیر نوشیدنی پاستوریزه و استریل موثر است، در ضمن این آنزیمها از طریق هیدرولیز کازئین، موجب افت بهره پنیرسازی نیز می شوند. به همین علت است که به منظور بهبود کیفیت شیرخام و فرآورده های حاصله، پیشگیری و کنترل بیماری ورم پستان در سطح دامداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.