مقاله اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی :

مقاله اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم دامی از صفحه ۹۹ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: اثرات افزایش انرژی جیره با استفاده از چربی های مختلف بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انرژی
مقاله چربی
مقاله جوجه گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی اثر افزایش نسبت انرژی به پروتیین و سایر مواد مغذی جیره با استفاده از چربی های مختلف روی پارامترهای بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی به انجام رسید. تعداد ۲۱۰ قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه از سویه کاب ۵۰۰ در ۲۱ عدد قفس زمینی مستقر شدند. در این آزمایش چربی پیه، روغن سویا و روغن مرغ هر کدام در دو سطح ۴ و ۸ درصد، به جیره پایه ای که قبلا بر اساس توصیه های انجمن تحقیقات ملی (,۱۹۹۴ NRC) بالانس شده بود، افزوده شدند و هفت نوع جیره با سطوح انرژی و پروتیین مختلف در مراحل رشد و پایانی به صورت مصرف آزاد در اختیار پرنده ها قرار گرفتند. در سنین ۳۵ و ۴۹ روزگی در زمان های یکسان و حالت ناشتا، نمونه های خون از ورید بال اخذ شدند و پس از سانتری فیوژ کردن، سرم ها با استفاده از کیت های تجاری (پارس آزمون) برای اندازه گیری پارامترهای بیوشیمیایی به وسیله سیستم اتوآنالیزور (آلسیون ۳۰۰) آنالیز شدند. غلظت های سرمی گلوکز، کلسترول تام، تری گلیسریدها، لیپوپروتیین های با چگالی بالا، لیپوپروتیین های با چگالی پایین، لیپوپروتیین های با چگالی خیلی پایین، پروتیین تام، آلبومین و نسبت آلبومین گلوبولین در بین ترکیبات تیماری جیره تفاوت معنی داری نداشتند. غلظت های لیپوپروتیین با چگالی پایین، پروتیین تام، آلبومین و شاخص LDL /HDL از روز ۳۵ تا ۴۹ روزگی افزایش معنی داری نشان دادند (P>0.01). در حالی که غلظت کلسترول سرم در همان فاصله زمانی کاهش یافت (P>0.05). با افزایش سطح چربی جیره از ۴ به ۸ درصد سطح کلسترول تام افزایش معنی دار نشان داد (P>0.05). می توان نتیجه گرفت که جوجه های گوشتی، احتمالا به سبب داشتن برخی سیستم های مقاومت کننده فیزیولوژیکی مانند جبران اضافی و تنظیم کاهشی آنزیم لیپوپروتئین لیپاز، حیوانات مقاومی در برابر مضرات استفاده از جیره های حاوی مقادیر زیاد چربی می باشند. عدم وجود تلفات در گله به سبب بروز عوارض مربوط به افزایش مقدار مصرف چربی ها مانند سندرم های آسیت، مرگ ناگهانی و غیره نیز احتمالا موید این مساله باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.