مقاله مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸ :

مقاله مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله پرستاری و مامایی از صفحه ۲۲ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه تداوم استفاده از دپوپروورا و سیکلوفم ودلایل عدم تداوم آن ها در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تداوم
مقاله دپوپروورا
مقاله سیکلوفم
مقاله تنظیم خانواده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: دپوپروورا و سیکلوفم تنها روش های هورمونی تزریقی قابل دسترس در سیستم بهداشتی بخش دولتی ایران هستند که توسط ۲۶ درصد زنان واجد شرایط استفاده می شوند. سیکلوفم از سال ۱۳۸۶ وارد سیستم بهداشتی دولتی ایران شده ولی هیچ مطالعه ای در مورد تداوم آن در ایران منتشر نشده است و تمام مطالعات منتشر شده در مورد دپو پروورا در مراکز بهداشتی و درمانی شهری انجام شده است، بنابراین در این مطالعه بر آن شدیم تداوم و دلایل عدم تداوم این دو روش را در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی با هم مقایسه کنیم.
مواد و روشها: این مطالعه یک بررسی کوهورت گذشته نگر است که بر روی ۴۲۲ زنی که ۲۴ – ۱۲ ماه قبل از زمان نمونه گیری اولین دوز آمپول های دپوپروورا (۲۲۰ نفر) یا سیکلوفم (۲۰۲ نفر) را در خانه های بهداشت استان آذربایجان شرقی دریافت کرده بودند، انجام شد. ابزارگردآوری داده ها شامل پرسشنامه بود که با مصاحبه با خود فرد و بررسی پرونده وی تکمیل و اطلاعات بدست آمده در نرم افزار آماری SPSSver13 و با استفاده از آزمون های آماری کای دو و کاپلان مایر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: میانگین سنی افراد مورد بررسی ۳۳±۷۰ سال بود، ۱۰ درصد آن ها تحصیلات دبیرستانی یا بالاتر داشتند، ۹۲۵ درصد آن ها خانه دار بودند. میزان تداوم سیکلوفم در طی ۲۴ ماه اول به طور معنی داری کمتر از دپوپروورا بود (P<0.001). میزان تداوم ۳، ۶، ۹ و ۱۲ ماهه برای سیکلوفم به ترتیب ۵۶، ۳۷، ۳۰ و ۲۷ درصد و برای دپوپروورا ۷۵، ۵۹، ۴۸ و ۴۲ درصد بود. تغییرات قاعدگی به عنوان علت ترکیبی (۸۴۵% برای دپوپروورا و ۷۲% برای سیکلوفم، P=0.008) و قطع قاعدگی به عنوان علت انفرادی (به ترتیب ۵۰% و ۲۲%، P<0.001) به عنوان مهم ترین علت قطع در هر دو گروه گزارش شد ولی فراوانی آن ها در گروه دپوپروورا به طور معنی داری بیش از گروه سیکلوفم بود.
بحث و نتیجه گیری: میزان تداوم سیکلوفم به طور معنی داری کمتر از دپوپروورا بود (P<0.001) با توجه به پایین بودن نسبی میزان تداوم این روش ها در مقایسه با مطالعات انجام گرفته در سایر کشورها و اینکه در هر دو گروه دلیل اصلی عدم تداوم تغییرات قاعدگی بویژه قطع قاعدگی و لکه بینی بود و این عوارض زیان بار نیستند، کادر بهداشتی می توانند با مشاوره و آموزش مناسب به زنان استفاده کننده از این روش ها، در بالا بردن تداوم این روش ها کمک نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.