مقاله موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین :

مقاله موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۷۱ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موقعیت حرفه ای
مقاله فعالیت های علمی
مقاله دانش آموختگان رشته مامایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: ارزیابی برون داد هر سیستم آموزشی نظیر بررسی موقعیت حرفه ای و فعالیت های دانش آموختگان، اطلاعات ارزشمندی را جهت برنامه ریزی صحیح آموزشی فراهم می آورد.
هدف: مطالعه به منظور ارزیابی موقعیت حرفه ای و فعالیت های علمی دانش آموختگان مقطع کاردانی رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی در سال ۱۳۸۸ بر روی تمام دانش آموختگان مقطع کاردانی مامایی (روزانه و شبانه) انجام شد که در فاصله سال های ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۵وارد دانشکده پرستاری و مامایی قزوین شده بودند. پرسش نامه برای تمام نمونه های در دسترس از طریق پست ارسال شد. پس از برگشت پرسش نامه ها، داده های مربوط به تعداد ۲۰۳ دانش آموخته با استفاده از آمار توصیفی ارایه شدند.
یافته ها: ۸۸۲% دانش آموختگان، در آزمون های ورودی رشته مامایی جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر شرکت کرده بودند که ۴۴۷% آنان در این آزمون ها پذیرفته شده بودند. آخرین مدرک تحصیلی در ۶۸۵% کاردانی، %۳۰ کارشناسی و ۱۵% کارشناسی ارشد بود. ۳۵۵% دانش آموختگان بی کار و ۱۱۸% در حال گذراندن طرح نیروی انسانی بودند. ۶۸۶% از دانش آموختگان دارای سابقه شرکت در طرح تحقیقاتی، ارایه و چاپ مقاله بودند.
نتیجه گیری: با حذف افراد مشمول طرح نیروی انسانی، درصد بی کاری قابل توجه بود. شاید یکی از علل تمایل به ادامه تحصیل، بازار کار نامطلوب برای مقطع کاردانی بوده است. لازم است در دوران دانشجویی زمینه و مساعدت بیش تری برای شناخت و پرورش استعدادهای آموزشی و پژوهشی دانشجویان فراهم شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.