مقاله اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار :

مقاله اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش در علوم زراعی از صفحه ۳۵ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: اثر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلستار
مقاله رقابت تمام فصل
مقاله شاخص سطح برگ
مقاله مدیریت علف های هرز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر دوره های مختلف رقابت علف های هرز بر عملکرد آفتابگردان رقم آلستار آزمایشی در سال ۱۳۸۶ در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. پنج تیمار اول شامل حضور علف های هرز در ۲، ۴، ۶، ۸ و ۱۰ هفته اول و سپس کنترل آن ها در مابقی فصل رویش بود. تیمار ششم شامل حفظ علف های هرز در کل دوره رویش بود. تیمار هفتم به عنوان شاهد انتخاب شد و علف های هرز موجود در کل دوره رویش کنترل شدند. علف های هرز غالب مزرعه شامل تاج خروس، سلمه تره، مرغ و پیچک بودند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مختلف از نظر تاثیر روی شاخص سطح برگ، قطر طبق، تعداد دانه در طبق، درصد پوکی دانه، وزن صد دانه، عملکرد دانه و عملکرد روغن اختلاف معنی دار وجود داشت. میزان کاهش شاخص سطح برگ در تیمار رقابت تمام فصل علف های هرز نسبت به شاهد ۵۴ درصد محاسبه شد. رشد توام علف های هرز و آفتابگردان به مدت بیش از ۸ هفته توانست روی تعداد دانه در طبق تاثیر منفی و معنی دار داشته باشد. کاهش عملکرد دانه تیمار رقابت تمام فصل نسبت به شاهد ۲۷.۵درصد بود. با توجه به کاهش عملکرد روغن از حداقل ۲۹ درصد در تیمار کنترل علف های هرز بعد از ۴ هفته اول سبز شدن تا حداکثر ۴۳ درصد در تیمار رقابت تمام فصل در اثر حضور علف های هرز مورد نظر در سطوح تراکم مورد مطالعه در آزمایش، کنترل علف های هرز در صورت حضور و رشد توام آنها با آفتابگردان تا بیش از دو هفته اول دوره رشد توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.