مقاله کاربرد پس از برداشت اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پس از برداشت اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پس از برداشت اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پس از برداشت اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پس از برداشت اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
استفاده از اسانسهای گیاهی به عنوان ایده ای جدید در کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش عمر انبارمانی محصولات باغبانی و کنترل آلودگی قارچی در انبار از مباحث نوین در کشاورزی توسعه یافته میباشد. هدف تحقیق حاضر بررسی اثر تیمار پس از برداشت اسانس نعناع بر حفظ خصوصیات کیفی میوه انار در دوره انبارداری است. روش آزمایش ابتدا میوه انار رقم پوست قرمز طارم تهیه و به آزمایشگاه فیزیولوژی پس از برداشت باغبانی دانشگاه زنجان منتقل گردید. آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید. تیمار اسانس نعناع در چهار سطح صفر (شاهد)، ۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ میلی گرم در لیتر و تیمار زمان انبارمانی در سه سطح ۱، ۲ و ۳ ماه در دمای ۶ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد انجام شد. اسیدیته آب میوه و اسیدیته قابل تیتراسیون، درصد کاهش وزن میوه و شاخص طعم اندازه گیری شد. میزان آنتوسیانین آب میوه به روش فولکی و فرانسیس اندازه گیری شد. درصد پوسیدگی قارچی و خسارت سرمازدگی میوه ها به صورت ظاهری تعیین گردید. تجزیه داده هاتوسط نرم افزار SAS ومقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن صورت گرفت. نتایج آزمایش نشان داد اسانس نعناع تاثیر معنی داری بر صفات خسارت سرمازدگی، کاهش وزن، نشت یونی و پوسیدگی قارچی داشت. ترکیبات فنلی موجود در اسانس خاصیت میکروبکشی دارد. اسانس های گیاهی و ترکیبات طبیعی باعث افزایش ژنهای مربوط به شوکهای حرارتی و پروتئینهای در ارتباط با محافظت در برابر سرمازدگی میشود. مدت زمان انبارمانی روی مقدار آنتوسیانین، اسیدتیه قابل تیتراسیون و شاخص طعم تاثیر معنی داری داشت، بطوریکه بیشترین مقدار آنتوسیانین میوه در زمان سوم ماه انبارمانی بدست آمد. افزایش آنتوسیانین کل در مدت انبارداری به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس است. نتیجه گیری کلی اسانس نعناع ضمن کاهش خسارت سرمازدگی و پوسیدگی قارچی باعث حفظ کیفیت میوه انار در مدت انبارمانی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.