مقاله مطالعه اثر کشت آغازگر لاکتیکی بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر کشت آغازگر لاکتیکی بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر کشت آغازگر لاکتیکی بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر کشت آغازگر لاکتیکی بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر کشت آغازگر لاکتیکی بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یرسینیا یکی از باکتریهای گرم منفی بیماریزای سرماگرا میباشد که گونه یرسینیا انتروکولیتیکا طیف وسیعی از بیماریهای انسانی را سبب می شود که در این میان گاستروانتریت به عنوان شایع ترین علایم آن میباشد ( ۱). دیگر بیماریها و سندرمهای کلینیکی ناشی از آن عبارتند از سپتی سمی، لنفادنیت مزانتریت، آپاندیسیت، فارنژیت اگزوداتیو، آرتریت ( ۲). این باکتری اغلب در خاک، فاضلاب، آبهای شیرین و همچنین در مواد غذایی نظیر گوشت قرمز، گوشت ماکیان، شیر، تخم مرغ، سبزیجات و ظروف خوراکی یافت میشود ( ۳). درمیان تمامی منابع آلوده کننده، به نظر می رسد خوک منشاء اصلی سویه های بیماریزای منتقل شونده به انسان باشد ( ۴ و ۵). یرسینیا انتروکولیتیکا در دامنه دمایی ۴۵-۰ (اپتیمم ۲۹-۲۵) درجه سلسیوس رشد مینماید ( ۳ و ۶). یرسینیا انتروکولیتیکا با توجه به قابلیت رشد و تکثیر در دمای یخچال جزء باکتریهای سرما دوست بوده و میتواند در ماده غذایی نگهداری شده در یخچال بدون ایجاد علایم ظاهری فساد و تغییر بو و مزه بیماریهای گوناگونی را منجر شود ( ۷). با توجه به مطالعاتی که در ایران بر روی یرسینیا انتروکولیتیکا انجام گرفته میانگین شیوع ۷/۶۲ درصدی یرسینیا انتروکولیتیکای بیماریزا در شیرهای خام منطقه آذربایجان شرقی گزارش شده است ( ۴). همچنین با توجه به ردیابی یرسینیا انتروکولیتیکا در ۶/۶۱ درصد از نمونه های شیر پاستوریزه با روش PCR و جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکای زنده از ۰/۴۱ درصد از نمونه ها ( ۸)، این باکتری میتواند به عنوان خطر بالقوه در ارتباط با مصرف پنیرهای فراپالایشی باشد که دچار آلودگی ثانویه شده اند و یا احتمالاً فرآیند پاستوریزاسیون بطور مؤثر بر روی آنها اعمال نشده است. بنابراین مطالعه رفتار یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی عوامل موثر بر رشد و بقای این باکتری در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی حائز اهمیت است. لذا در این مطالعه، یرسینیا انتروکولیتیکا به پنیر فراپالایشی دارای کشت آغازگر لاکتیکی و فاقد آن تلقیح شد و رفتار این باکتری در طی روند تهیه و نگهداری پنیر سفید فراپالایشی ایرانی پایش گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.