مقاله مطالعه میدانی تاثیر وزش باد بر عملکرد حرارتی رادیاتورهای برج خنک کن نیروگاهی هلر در شرایط آب و هوایی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه میدانی تاثیر وزش باد بر عملکرد حرارتی رادیاتورهای برج خنک کن نیروگاهی هلر در شرایط آب و هوایی مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه میدانی تاثیر وزش باد بر عملکرد حرارتی رادیاتورهای برج خنک کن نیروگاهی هلر در شرایط آب و هوایی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میدانی تاثیر وزش باد بر عملکرد حرارتی رادیاتورهای برج خنک کن نیروگاهی هلر در شرایط آب و هوایی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه میدانی تاثیر وزش باد بر عملکرد حرارتی رادیاتورهای برج خنک کن نیروگاهی هلر در شرایط آب و هوایی مختلف :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
برج خنک کن هلر به دلیل عدم نیاز به آب جهت خنک سازی یکی از سیستمهای مناسب برای استفاده در نیروگاههای ایران است . از عوامل محیطی موثر بر عملکرد این برجهای خنک کن، می توان به تاثیر سرعت وزش باد و دمای هوای محیط اشاره نمود که تحقیقاتمتعدد عددی و تجربی در این زمینه انجام شده است. بدلیل در نظر نگرفتن شرایط واقعی، تحقیقات انجام شده تاکنون دارای تناقضات زیادی بوده و کامل نمی باشند. در این مقاله یک تحقیق میدانی بر روی برج خنک کن نیروگاه منتظرقائم انجام گرفته و تاثیر وزش باد و دمای محیط در فصول تابستان و پائیز بر روی عملکرد برج بصورت آماری مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که سکتورهای رو به جهت وزش باد و پشت به باد به خصوص در فصول گرم سال دارای راندمان حرارتی بالاتری نسبت به سکتورهای کناری مماس بر جهت وزش باد هستند بطوریکه انتقال حرارت در سکتورهای نامناسب کناری حدود ۵۰% کمتر از سکتورهای مناسب رو و پشت به باد است. بعلاوه هنگامیکه وزش باد وجود دارد، سکتورهای مناسب با افزایش سرعت باد عملکرد بهتری داشته در حالیکه عملکرد سکتورهای نامناسب کناری با افزایش سرعت باد کاهش می یابد. همچنین نتایج بدست آمده بیانگر این موضوع می باشد که تاثیر دمای هوای محیط بر عملکرد حرارتی برج خنک کن هلر بسیار زیادتر از تاثیر وزش باد بوده، بطوریکه در فصول سردتر سال، خنکی هوای محیط عملاً تاثیر وزش باد و اثر نامطلوب آن را خنثی می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.