مقاله بررسی تأثیر انواع گونه های پهن برگ چنگلی بر میزان ترسیب کربن خاک در شمال ایران (مطالعه موردی: شهرستان رامسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر انواع گونه های پهن برگ چنگلی بر میزان ترسیب کربن خاک در شمال ایران (مطالعه موردی: شهرستان رامسر) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر انواع گونه های پهن برگ چنگلی بر میزان ترسیب کربن خاک در شمال ایران (مطالعه موردی: شهرستان رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر انواع گونه های پهن برگ چنگلی بر میزان ترسیب کربن خاک در شمال ایران (مطالعه موردی: شهرستان رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر انواع گونه های پهن برگ چنگلی بر میزان ترسیب کربن خاک در شمال ایران (مطالعه موردی: شهرستان رامسر) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
افزایش گازهای گلخانه ای منجر به تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی شده و آثار زیانباری بر حیات انسان بر روی کره زمین گذاشته است. اکوسیستم های جنگلی و مدیریت بهینه آن، نقش بسیار مهمی در جذب کربن اتمسفر ایفا می کند. این تحقیق با هدف بررسی تأثیر انواع گونه های پهن برگ بر میزان ترسیب کربن خاک در شهرستان رامسر، استان مازندران صورت گرفت. نمونه برداری خاک به صورت منظم تفادفی و از عمق های ۰-۱۰ و ۱۰-۲۰ سانتی متری انجام گرفته است. در مجموع، ۶۰ نمونه خاک از ۳ توده جنگلی پهن برگ شامل گونه های افرا (Acer velutinum Bois) بلوط (Quercus castaneifolias) و ممرز (Carpinus betulus) برداشت و به آزمایشگاه منتقل شد. مشخصه های بافت خاک، اسیدیته خاک، کربن آلی و وزن مخصوص ظاهری در آزمایشگاه اندازه گیری شد. نتایج نشان می دهد که کل کربن ترسیب شده خاک در سطح توده افرا (۱۰۱۵/۳ تن در هکتار) به طور معنی داری (P<0.05) بیشتر از توده بلوط (۸۰۷/۸ تن در هکتار) و ممرز (۷۴۳/۹ تن در هکتار) است. مقدار کربن آلی در سه توده مذکور در لایه اول (۰-۱۰ سانتیمتری) خاک بیشتر از لایه دوم (۱۰-۲۰ سانتیمتری) است. بنابراین با توجه به مزایای بسیار زیاد ترسیب کربن و همچنین عضویت ایران در کنوانسیون تغییرات اقلیمی، ضروری است که با مدیریت و محافظت مناسب گونه های مختلف گیاهی که توان بالایی در ترسیب کربن دارند، گام مثبتی به منظور کاهش تراکم کربن اتمسفری و در نتیجه کاهش گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی برداشته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.