مقاله بررسی روند تغییرات نیاز آبی و پارامترهای هواشناسی مؤثر بر نیاز آبی ذرت دانه ای و علوفه ای در استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات نیاز آبی و پارامترهای هواشناسی مؤثر بر نیاز آبی ذرت دانه ای و علوفه ای در استان فارس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات نیاز آبی و پارامترهای هواشناسی مؤثر بر نیاز آبی ذرت دانه ای و علوفه ای در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات نیاز آبی و پارامترهای هواشناسی مؤثر بر نیاز آبی ذرت دانه ای و علوفه ای در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات نیاز آبی و پارامترهای هواشناسی مؤثر بر نیاز آبی ذرت دانه ای و علوفه ای در استان فارس :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نیازآبی بعنوان یکی از مسائل مهم در مطالعات کشاورزی و تغییرات اقلیم و همچنین آبیاری مطرح می باشد. در حال حاضر کشور ایران بدلیل قرارگرفتن در مناطق خشک و نیمه خشک جهان با مشکل کمبود آب بالاخص در بخش کشاورزی مواجه است. در این بین گیاه ذرت بدلیل تأمین بخشی از نیاز داخلی کشور در موضوع تأمین آب با چالش مواجه است. علاوه بر این تغییرات اقلیمی بالاخص عواملی که بر نیاز آبی تأثیر می گذارند نیز روندها و رفتارهای متفاوتی نشان داده اند. استان فارس بدلیل سطح زیرکشت و همچنین تولید گسترده ذرت در کشور با این مشکلات بیشتر روبرو بوده است. از اینرو بررسی میزان نیاز آبی ذرت (دانه ای و علوفه ای) و غییراتی که در آینده در نتیجه تغییر اقلیم با آن مواجه هستیم ضروری است. به این منظور دی این مطالعه به بررسی نیاز آبی ذرت علوفه ای و دانه ای در سه منطقه شیراز، زرقان و درودزن در استان فارس پرداخته شد. روش محاسبه روند بر اساس روش غیرپارامتری من- کندال بوده است. نتایج مطالعه نشان داد که نیاز آبی ذرت علوفه ای و دانه ای در همه ایستگاهها روندی افزایش داشته که در سطح آماری ۱ و ۵ درصد معنی دار است. بررسی های بیشتر نشان داد نیاز آبی ذرت دانه ای بیشتر از ذرت علوفه ای بوده است که ناشی از طولانی بودن فصل رشد ذرت علوفه ای و همچنین روند افزایشی دما در ایستگاه های مورد مطالعه بوده است. بر اساس نتایج به د ست آمده در این مطالعه به نظر می رسد جهت مدیریت منابع آبی جایگزینی گیاهی با نیاز آبی کمتر از ذرت و همچنین کشت گیاه ذرت علوفه ای مقرون بصرفه تر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.