مقاله نگرشی بر کاربرد سرمایه انسانی در رشد اقتصادی با تاکید بر نقش بهداشت و نابرابری آموزش و توزیع تحصیلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی بر کاربرد سرمایه انسانی در رشد اقتصادی با تاکید بر نقش بهداشت و نابرابری آموزش و توزیع تحصیلات دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی بر کاربرد سرمایه انسانی در رشد اقتصادی با تاکید بر نقش بهداشت و نابرابری آموزش و توزیع تحصیلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی بر کاربرد سرمایه انسانی در رشد اقتصادی با تاکید بر نقش بهداشت و نابرابری آموزش و توزیع تحصیلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی بر کاربرد سرمایه انسانی در رشد اقتصادی با تاکید بر نقش بهداشت و نابرابری آموزش و توزیع تحصیلات :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
امروزه نقش بسیار مهم بهره وری در تامین شرایط مناسب رشد و توسعه اقتصادی بر کسی پوشیده نمی باشد و با توجه به اینکه رشد بهره وری می تواند ریشه در کیفیت و کمیت نیروی انسانی کشور داشته باشد. در این تحقیق بر آن شدیم تا در دوره ۱۳۹۱-۱۳۴۴ ضمن تعریف شاخص های سرمایه انسانی (بهداشت و نابرابری آموزش به عنوان شاخص کیفیت و کمیت سرمایه انسانی) تاثیر آن بر روی درامد سرانه ایران را بررسی نماییم. در این مطالعه علاوه بر استفاده از آزمون های جدید برای بررسی ایستایی متغیرها ابتدا برای آزمون وجود رابطه بلند مدت در الگوی ارائه شده از رویکرد کرانه ها (باند تست) استفاده شده است. سپس با استفاده از روش خود بازگشتی با وقفه های توزیعی (ARDL) و الگوی تصحیح خطای (EM) به تخمین معادلات پرداخته ایم. نتایج حاکی از این است که در کوتاه مدت و بلند مدت بین متغیر بهداشت بهره وری نیروی کار و درصد استفاده از ظرفیت تولیدی با درآمد سراینه رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. در نهایت به این نتیجه می رسیم که اثر توزیع آموزش بر روی درامد سرانه و به تبع ان بر روی رشد اقتصادی منفی است یعنی برای بهبود درآمد سرانه و رشد اقتصادی باید پراکندگی تحصیلات را کاهش داد. به عبارت دیگر باید به جای تمرکز روی آموزش عالی بر روی مقاطع ابتدایی تا دبیرستان تاکید کرد. در اخر نیز آزمون های تشخیصی و آزمون های ثبات ساختاری CUSUM و CUSUMSQ نشان می دهند مدل تخمینی مناسب و ضرایت بدست آمده در طول دوره با ثبات هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.