مقاله استفاده از فراصوت در فرآوری محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از فراصوت در فرآوری محصولات لبنی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از فراصوت در فرآوری محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از فراصوت در فرآوری محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از فراصوت در فرآوری محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
فرآورده های لبنی به تیمارهای حرارتی حساس بوده و زمانی که با این روش ها فرآوری می شوند تغییرات فیزیکوشیمایی در آن ها ایجاد می شود و ممکن است بسیاری از مواد مغذی و با ارزش خود را از دست دهند. همچنینافزایش تقاضای مردم برای مصرف محصولات لبنی که در آن ها حداقل تغییرات فیزیکوشیمایی صورت گرفته باشد موجب شده است تا روش های نوین فرآوری مواد غذایی به عنوان روش جایگزین در پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون وفرآوری شیر و فرآورده های تهیه شده از آن مورد بررسی قرار گیرد. از مهمترین این تکنیک ها می توان به امواج فراصوت، مایکرویو، میدان های الکتریکی پالسی و فشار هیدرواستاتیک بالا اشاره نمود. در این مقاله به امواج فراصوت پرداخته شده است. از مهمترین کاربردهای فراصوت در محصولات لبنی می توان به پاستوریزاسیون فرآورده های لبنی بااستفاده از غیرفعال نمودن آنزیم ها و میکروارگانیسم ها در دمای محیط، بهبود اولترافیلتراسیون آب پنیر، تهیه شیر خشک، هموژنیزاسیون گلبول های چربی، کریستالیزاسیون یخ و لاکتوز، تولید ماست با خواص رئولوژیکی بسیار عالی، کاهش مدت زمان گرمخانه گذاری ماست و بهبود دلمه پنیر اشاره نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.