مقاله مزایای روش حرارتی در تهیه نانولیپوزم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مزایای روش حرارتی در تهیه نانولیپوزم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مزایای روش حرارتی در تهیه نانولیپوزم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مزایای روش حرارتی در تهیه نانولیپوزم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مزایای روش حرارتی در تهیه نانولیپوزم :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
نانولیپوزومها ذرات ریزی هستند که از یک یا چند لایه فسفولیپید، دو لایهای تشکیل شدهاند. خصوصیات منحصر به فرد این ذرات سبب شده است که کاربردهای متعددی در زمینههای علوم و فنآوری داشته باشند. نانولیپوزومها میتوانند منجر به رهایش کنترل شده عوامل مختلف زیست فعال از جمله ترکیبات غذایی در مکان و زمان مناسب شوند. از این رو آنها اثرگذاری و جذب سلولی مواد ریز پوشانی شده را افزایش میدهند. ازجمله روش مورد استفاده درتولید نانولیپوزمها در صنایع غذایی میتوان به روش حرارتی اشاره نمود. روش حرارتی به دلیل عدم استفاده از حلالهای آلی، تجهیزات کم ومقرون به صرفه، زمان بر نبودن فرآیند و استریل نمودن فرآیند، در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است. در این پژوهش به مزایایی روش حرارتی در صنایع غذایی میپردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.