مقاله غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت با استفاده از آرد سویا وآرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت با استفاده از آرد سویا وآرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت با استفاده از آرد سویا وآرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت با استفاده از آرد سویا وآرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه بلغور ذرت با استفاده از آرد سویا وآرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه تقاضای مصرفکنندگان برای استفاده از میان وعدههایی با ارزش تغذیهای بالا رو به رشد است. اما متأسفانه اغلب اسنکها که از میان وعدههای پرطرفدار در بین افراد مختلف جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان میباشد، دارای حداقل ارزش تغذیهایهستند. از اینرو هدف از انجام این پژوهش جایگزینی بخشی از بلغور ذرت با آرد سویا و آرد سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخممرغ به صورت تک و ترکیبی در اسنک اکسترود شده در غالب یک طرح کاملاً تصادفی و بررسی میزان پروتئین، ضریب انبساطشوندگی، سختی بافت و خصوصیات حسی محصول تولیدی بود. نتایج به وضوح نشان داد که میزان پروتئین تمام نمونههای تولیدینسبت به نمونه شاهد (حاوی ۱۰۰ درصد بلغور ذرت) افزایش یافت. این در حالی بود که با جایگزینی بیش از ۵ درصد از بلغور با آرد سویا و آرد سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخممرغ اثر منفی بر برخی از خصوصیات تکنولوژیکی محصول نهایی (ضریب انبساطشوندگی و سختی) ظاهر گردید که البته تأثیر آرد سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی در کاهش ضربب انبساطشوندگی وافزایش سختی بافت کمتر بود. همچنین براساس ارزیابی داوران چشایی بالاترین امتیاز ویژگیهای حسی به ویژه به لحاظ عطر و طعم به نمونه حاوی ۵ درصد آرد سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخممرغ تعلق گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.