مقاله تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیش تیمار با اسیدسیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرموزارلای کم چرب با رطوبت پایین (پنیرپیتزا) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اینکه روش تولید سنتیا ستفاده از مایه ترش از جهت صرف زمان طولانی برای رسیدن بهpHبهینه برای اضافه کردن مایه انعقاد و عدم کنترل دقیق نوع باکتری های مورد استفاده به عنوان فلور استارتر، در تولید صنعتی پنیرپیتزا مشکلاتی را ایجاد می کند، پژوهش اخیر با هدف بهینه سازی فرآیندتولید پنیرپیتزا با استفاده از اسیدخوراکی سیتریک اسید و بررسی اثر آن بر خواص فیزیکو شیمیایی نهایی موزارلا با تأکید بر روش تولید پنیر اولیه به عنوان ماده اولیه پنیرپیتزا، در کارخانه های تولیدکننده این محصول می باشد.این پژوهش بررسی اثر اسید سیتریک در چهار سطح ۶/۰۰و۵/۸و۵/۶و۵/۳=PH بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر تولیدی به روش اسیدی-آنزیمی و نیزمقایسه آن با خصوصیات پنیر استارتری-آنزیمی درPH=5/6را نشان می دهد. اسیدیته و جزء نیتروژن محلول در تری کلرواستیک اسید، خصوصیات حسی (درجه ذوب، درصد پس دادن روغن، رنگ و کشش پذیری پیتزا) موردبررسی قرارگرفت. نتایج تأثیر معنی دار نوع اسید و درجهpHبر کشش پذیری را نشان می دهد. با استفاده از اسیدسیتریک می توان در زمان تولید پنیرپیتزا که به جای فلوراستارتر باکتریایی تولید پنیر برای کاهشpHشیر بکار می رودصرفه جویی نمود و به نتایج بهتری از نظر کیفیت دست یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.