مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی نانوذرات نقره و عصاره الکلی گیاه شلغم بر روی برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی نانوذرات نقره و عصاره الکلی گیاه شلغم بر روی برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی نانوذرات نقره و عصاره الکلی گیاه شلغم بر روی برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی نانوذرات نقره و عصاره الکلی گیاه شلغم بر روی برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات ضدباکتریایی نانوذرات نقره و عصاره الکلی گیاه شلغم بر روی برخی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با افزایش آگاهی مردم از عوارض خطرناک آنتی بیوتیک های سنتزی، میزان تقاضا برای جایگزین های طبیعی و نوین این داروها افزایش پیدا می کند. گیاهان دارویی در طب سنتی کاربردهای گوناگونی دارد که عوارض جانبی داروهای صناعی در آنها دیده نمی شود. امروزه فناوری نانو نیز وارد عرصه پزشکی شده و با نانو ذراتی همچون نقره به مبارزه با مقاومت های میکروبی می پردازد. این مطالعه با هدف بررسی اثرات ضد باکتریایی ترکیب نانو نقره و عصاره شلغم بر روی باکتری های بیماری زا صورت گرفت. در این مطالعه از گیاه شلغم با نام علمی .Brassica Napus L و نانو ذرات نقره استفاده شد. ابتدا عصاره الکلی گیاه تهیه شد و تاثیر غلظت های ۴۰۰mg/ml و ۲۰۰، ۱۰۰، ۵۰ از این عصاره مورد بررسی قرار گرفت. سپس تاثیر غلظت های ۸۰mg/ml و ۴۰، ۲۰، ۱۰ از نانوذرات نقره مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله آخر، غلظت های فوق با هم ترکیب شد و علیه باکتری های منتخب استفاده گردید. تمام آزمایشات با روش های انتشار از چاهک و تعیین MIC/MBC بر روی باکتری های P. aeruginosa ، E. coli،B. cereus،S. aureus انجام پذیرفت. یافته ها نشان دادند که نانوذرات نقره در مقایسه با عصاره الکلی گیاه شلغم، خاصیت ضد باکتریایی بیشتری دارد. عصاره شلغم بر روی باکتری های گرم مثبت تاثیر بیشتری داشت در حالیکه نانو نقره بر روی باکتری های گرم منفی تاثیر زیادی داشت. تاثیر ترکیب عصاره شلغم و نانو نقره بسیار بیشتر از تاثیر هرکدام از آن ها بود. به طوریکه این ترکیب بیشترین تاثیر را بر روی باکتری سودوموناس آئروژینوزا و کمترین تاثیر را بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس داشت. استفاده از ترکیب عصاره الکلی گیاه شلغم و نانو ذرات نقره، اثرات مهارکنندگی قابل ملاحظه ای بر رشد باکتری های بیماری زا دارد. به منظور کاربرد بالینی این ترکیب، انجام تحقیقات بالینی ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.