مقاله بررسی سطوح کود ورمی کمپوست و محلول پاشی عناصر غذایی بر عملکرد کمی و کیفیت یولاف زراعی (Avena sativa L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطوح کود ورمی کمپوست و محلول پاشی عناصر غذایی بر عملکرد کمی و کیفیت یولاف زراعی (Avena sativa L) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطوح کود ورمی کمپوست و محلول پاشی عناصر غذایی بر عملکرد کمی و کیفیت یولاف زراعی (Avena sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح کود ورمی کمپوست و محلول پاشی عناصر غذایی بر عملکرد کمی و کیفیت یولاف زراعی (Avena sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطوح کود ورمی کمپوست و محلول پاشی عناصر غذایی بر عملکرد کمی و کیفیت یولاف زراعی (Avena sativa L) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
یولاف گیاهی از خانواده گرامینه با نام علمی Avena sativa L. می باشد که در طول تاریخ در سطح جهانی به عنوان خوراک و محصولات علوفه ای استفاده شده است. یولاف به عنوان یک منبع غذایی در تغذیه گاوهای شیری، دام های پرواری و طیور مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور بررسی تاثیر کود ورمی کمپوست و تغذیه گیاهی به روش محلول پاشی بر عملکرد کمی و کیفیت یولاف آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان در قالب طرح کرت های خرد شده با سه تکرار طراحی و اجرا شد. فاکتورهای آن را سطوح کودی ورمی کمپوست در چهار سطح (شاهد، ۳ تن در هکتار، ۶ تن در هکتار، ۹ تن در هکتار) به عنوان فاکتور اصلی و محلول پاشی برگی در چهار سطح (شاهد ف اوره، نیترات بالانسر، چای کمپوست) به عنوان فاکتور فرعی تشکیل می دادند. نتایج حاصل از تجزیه داده های آزمایشی نشان داد که سطوح کودی ورمی کمپوست بر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک گیاه موثر بوده به طوریکه بیشترین عملکرد دانه در تیمار کودی ۶ تن در هکتار ورمی کمپوست با ۳۹۲۳/۳ کیلوگرم در هکتار حاصل شد. همچنین عملکرد بیولوژیک با افزایش سطوح کود ورمی کمپوست افزایش معنی داری نسبت به تیمار شاهد و دیگر تیمارها نشان داد. بیشترین عملکرد بیولوژیک با میزان ۲۵/۵۲ تن در هکتار از تیمار کودی ۹ تن در هکتار به همراه محلول پاشی نیترات بالانسر بدست آمد. برهمکنش تیمار کودی ورمی کمپوست و محلول پاشی بر ارتفاع بوته در سطح احتمال خطای ۱ درصد معنی دار شد و بیشترین ارتفاع بوته از تیمار ۹ تن ورمی کمپوست به همراه محلول پاشی نیترات بالانسر بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.