مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوآنزیم در جیره بر بازماندگی پست لارومیگوی وانامی (Litopenaeus vannamei


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوآنزیم در جیره بر بازماندگی پست لارومیگوی وانامی (Litopenaeus vannamei دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوآنزیم در جیره بر بازماندگی پست لارومیگوی وانامی (Litopenaeus vannamei  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوآنزیم در جیره بر بازماندگی پست لارومیگوی وانامی (Litopenaeus vannamei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوآنزیم در جیره بر بازماندگی پست لارومیگوی وانامی (Litopenaeus vannamei :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مطالعه حاضرباهدف بررسی تاثیر استفاده ازمکمل پروبیوآنزیم برنرخ بقا ومقاومت دربرابر استرس های شوری درپست لارو میگوی وانامی انجام گرفت سه جیره آزمایشی شامل سه سطح متفاوت ازپروبیوآنزیم و گروه شاهد فاقد پروبیوآنزیم تهیه گردید درپایان میگوهای تغذیه شده با تیمار T-2 دارای تفاوت معنی داری P<0/05درنرخ بقا باگروه شاهد بودند نتایج حاصل ازاسترس شوری نشان داد که بیشترین مقاومت دربرابر شوری ۶۰ppt را تیمار T-2 و بیشترین مقاومت را دربرابر شوری 0ppt را تیمارهای T-2وT-3 داشته و تفاوت معنی داری با گروه شاهد داشته اند همچنین تلفاتی درازمون شوری ۴۰ppt درهیچ یک ازگروه ها مشاهده نشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.