مقاله ایجاد ریشه مویین توسط سویه pRi15834 –GUS اگروباکتریوم رایزوژنز در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد ریشه مویین توسط سویه pRi15834 –GUS اگروباکتریوم رایزوژنز در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد ریشه مویین توسط سویه pRi15834 –GUS اگروباکتریوم رایزوژنز در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد ریشه مویین توسط سویه pRi15834 –GUS اگروباکتریوم رایزوژنز در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد ریشه مویین توسط سویه pRi15834 –GUS اگروباکتریوم رایزوژنز در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مقدمه: تولید ریشه مویین از طریق انتقال T-DNA پلاسمید Ri از باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز (Agrobacterium rhizogenes) به سلول های گیاهی انجام می شود امروزه به طور وسیع از این باکتری جهت انجام عمل تراریختی و ایجاد ریشه تراریخت استفاده می شود. ریشه های مویین حاصل از تلقیح آگروباکتریوم رایزوژنز دارای رشد سریع، پایداری فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و انتقال پذیری بوده و اغلب میزان رشد آنها سریع تر از کشت سلول های گیاهی است. سیستم ریشه های مویین تراریخت منبعی نوید بخش در تولید متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی با ارزش دارویی بالا می باشند. هدف: در این مطالعه تولید ریشه های مویین بر اساس نوع ریزنمونه (برگ و هیپوکوتیل) در گیاه سرخارگل توسط سویه pRi15834-GUS باکتری اگروباکتریوم رایزوژنز در ۴ تکرار بررسی شد. روش: برای انجام تراریخت نمودن از روش هم کشتی تحت شرایط استریل استفاده شد. گیاهچه های تراریخته سرخارگل بیان کننده ژن گزارشگر gus با استفاده از تست هیستوشیمیایی X-Gluc و واکنش PCR تایید شدند. نتایج: نتایج نشان داد که هر دو نوع ریزنمونه برگ و هیپوکوتیل در تلقیح با باکتری موفق به تولید ریشه مویین شدند و آبی رنگ شدن ریشه ها تاییدی بر انجام موفق تراریخت شدن نمونه ها بود. نتیجه گیری: درصد تولید ریشه مویین بسته به نوع ریزنمونه متفاوت است و ریزنمونه های هیپوکوتیل بالاترین درصد (۹۰%) تولید ریشه مویین را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.