مقاله بررسی تطبیقی تاثیر پایگاه اجتماعی- اقتصادی و احساس تعلق شهروندان زابل بر میزان مشارکت آنها در مدیریت شهری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تطبیقی تاثیر پایگاه اجتماعی- اقتصادی و احساس تعلق شهروندان زابل بر میزان مشارکت آنها در مدیریت شهری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تطبیقی تاثیر پایگاه اجتماعی- اقتصادی و احساس تعلق شهروندان زابل بر میزان مشارکت آنها در مدیریت شهری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تطبیقی تاثیر پایگاه اجتماعی- اقتصادی و احساس تعلق شهروندان زابل بر میزان مشارکت آنها در مدیریت شهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تطبیقی تاثیر پایگاه اجتماعی- اقتصادی و احساس تعلق شهروندان زابل بر میزان مشارکت آنها در مدیریت شهری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
رشد سریع شهرنشینی در جهان باعث ایجاد مسائل و مشکلات زیادی در حوزه شهری بخصوص در کشورهای در حال توسعه شده است. که برای از بین بردن و یا به حداقل رساندن این مشکلات یکی از راهکارهای ارائه شده مشارکت دادن شهروندان در امور شهری است. در این راستا باید عواملی که باعث مشارکت بیشتر شهروندان در مدیریت شهری می باشد شناسایی شود. بدین سان مقاله حاضر با هدف تحلیل سنجش عوامل موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری انجام شده است. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی مبتنی بر بررسی منابع اسنادی، بررسی های میدانی و تکمیل پرسش نامه بوده است. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شده اند. یافته ها نشان می دهد: بین تعلق اجتماعی شهروندان و پایگاه اقتصادی و اجتماعی آنها از طرف دیگر با مشارکت در اداره امور شهری رابطه معناداری وجود دارد. به این صورت که با بیشتر شدن تعلق اجتماعی و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی شهروندان تمایل آنها برای مشارکت در اداره امور شهر بیشتر می شود. از طرف دیگر بیشترین میزان مشارکت در زمینه توجه به قوانین ساخت و ساز و کمترین میزان مشارکت مربوط به تصمیم گیری های محلی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.