مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم در حضور کادمیوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم در حضور کادمیوم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم در حضور کادمیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم در حضور کادمیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم در حضور کادمیوم :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بهمنظور بررسی تأثیر سطوح مختلف دی اکسید تیتانیوم و میکوریزا بر صفات بیوشیمیایی گندم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. فاکتور اول شامل دی اکسید تیتانیوم در سطوح ۰و۰/۰۱و۰/۰۲و۰/۰۳ درصد و فاکتور دوم شامل میکوریزا در سویههای عدم مصرفGlomus و Glomus intraradice ،Glomus Hoi mosseae بود و صفات پرولین برگ، فعالیت انزیمهای کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز، گلوتالیون پراکسیداز و مالون دی آلدئید اندازه گیری شد. بر اساس نتایج مقایسه میانگین در حضور دی اکسید تیتانیوم و میکوریزا صفات بیوشیمیایی اندازهگیری شده کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.