مقاله برداشت محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برداشت محصول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برداشت محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برداشت محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برداشت محصول :

برداشت محصول

فهرست مندرجات :
پیش گفتار
مقدمه
۱- هدف ودامنه کاربرد
۲- مراجع الزامی
۳- اصطلاحات وتعاریف
۴- شرایط برداشت محصول
۵- سردکردن پس ازبرداشت
۶- ترابری
۷- سورت وبسته بندی میوه زردآلو
۸- نگهداری درسردخانه
۹- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه
۱۰- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی

پیش گفتار
استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال ۱۳۵۶ تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ ۱۹/۰۹/۸۱تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده ۳قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.

برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی که برای اصلاح وتکمیل این استانداردارائه شوددرتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده کرد.
درتهیه وتجدیدنظراین استانداردسعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه،درحدامکان بین این استانداردواستانداردهای بین المللی واستانداردملی کشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.

منابع ومآخذی که برای تهیه این استانداردبه کاررفته به شرح زیراست:
۱- استاندارد ملی ایران ۲۰۱۶ ” زردآلو – نگهداری در سردخانه”
۲- ISO: 2826 – ۱۹۷۴ Apricots –Guide to cold storage
۳- شاهدی،محمد.کدیور،مهدی.(ترجمه).اصول تبدیل ونگهداری میوه هاوسبزیها
۴- شرایعی،پروین .بسته بندی محصولات تازه کشاورزی،انتشارات مرکزتحقیقات کشاورزی خراسان،۱۳۷۸
۵- فلاحی،مسعود.شیوه های علمی وعملی بسته بندی میوه وسبزی،انتشارات بارثاوا،۱۳۷۸
۶- مقتدر،عبدالله .زردآلوی ایران ومشتقات آن ازدیدگاه مسائل اقتصادی وصادراتی مؤسسه استانداردوتحقیقات صتعتی اداره کل استانداردآذربایجان شرقی،۱۳۶۸

مقدمه
زردآلوکه نام علمی آنPrunus Armanica است ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته
گیلاس می باشد.درختی است تک پایه که معمولا”درنیم کره شمالی می روید.
میوه آن تقریبا”گردوگوشتی وبعضی ازانواع آن تقریبا”بیضی شکل ویانوک درازبوده وبواسطه شیاری به دو قسمت مساوی تقسیم می شود . از عمق این شیارها نیز برای تعیین نوع یا واریته زردآلو استفاده می نمایند.میوه زردآلوازنظرعلمی میوه شفت (میوه آبداری است بادرون برچوبی ضخیم)که هسته دروسط آن قراردارد.این میوه رقم واقسام زیادی دارد.

بطورکلی ارقام دیررس دارای بافت محکم ومیوه های درشت تربوده که برای نگهداری مناسب هستندولی ارقام زودرس دارای بافتی لطیف بامیوه های ریزترکه قابلیت نگهداری کمی دارند.
درخت زردآلو معمولا” در مناطق تقریبا” سرد و معتدل کاشته می شود و درمقابل کم آبی شدیدوگرماوبطورکلی شرایط نامساعدمقاومت چندانی ندارد.طعم میوه آن شیرین وبسیارمطبوع وسرشارازویتامین هاوموادمعدنی کمیاب وسایرموادموردنیازبدن انسان است.دردرمان کم خونی مؤثرشناخته شده ومصرف میوه تازه کمی نفخ می آوردکه علاج نفخ حاصل ازآن خوردن هسته خودمیوه می باشد.زردآلومیوه ای است که برای مدت طولانی قابل نگهداری نمی باشد.چنانچه قبل ازرسیدن کامل ازدرخت چیده شودومیوه سالم وعاری ازآسیب دیدگی فیزیکی یامکانیکی یاآفات وامراض باشدوهمچنین عمل سردکردن روی آن انجام گیردممکن است بتوان ۲تا۳هفته آنرانگهداری کرد.

 

میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداری)
۱ هدف ودامنه کاربرد:
هدف ازتدوین این استانداردارائه روشهایی است که بابکاربردن آنهامی توان تاحدامکان دوره نگهداری زردآلورادرسردخانه باحداقل تغییرات کیفی درمحصول افزایش داد.
۲ مراجع الزامی۱
مدارک الزامی زیرحاوی مقرراتی است که درمتن این استانداردبه آنهاارجاع داده شده است.
بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود در مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و/یاتجدیدنظر، اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای بعدی این مدارک مورد نظرنیست معهذا بهتراست کاربران ذینفع این استاندارد امکان کاربرد آخرین اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای مدارک الزامی زیررامورد بررسی قرار دهند درمورد مراجع بدون تاریخ چاپ و/ یا تجدیدنظر، آخرین چاپ و/یا تجدید نظرآن مدارک الزامی ارجاع داده شده مورد نظراست .

استفاده ازمراجع زیربرای کاربرد این استاندارد الزامی است :
۱ – استاندارد ملی ایران ، ۳۶۷:سال ۱۳۷۲ ، ویژگیهای زرد آلو
۲– استاندارد ملی ایران ، ۴۹۷۶:سال ۱۳۷۸ ، آیین کاربسته بندی اولیه میوه هاوسبزیها

۳ اصطلاحات وتعاریف :
دراین استاندارداصطلاحات یاواژه ها باتعاریف زیربکارمی رود.
نرمی سنج۲:دستگاه مخصوص نرمی سنج یابه اصطلاح انگشتهای مکانیکی که برای تعیین سختی بافت میوه بکارمی رود.
آنتوسیانین ها : رنگدانه های محلول درآب هستند اکثر رنگهای قرمز ، آبی و صورتی گلها وبرگها ومیوه هامربوط به این رنگدانه است .آنتوسیانین هادرمحلولهای آبی یاعصاره گیاهی دردمای اتاق به کندی تجزیه می شوندسرعت تجزیه درگرماخیلی سریع است .

دمه نسبی : عبارت است ازنسبت فشاربخارآب محصول به فشاربخارآب اشباع دردرجه حرارت معین ضرب در۱۰۰
آمادگاه : عبارت است ازفضای مناسب وخنکی که دمای آن بااستفاده ازتجهیزات مناسب درحدآسایش انسان (۲۱-۱۵ )درجه سلسیوس تنظیم یافته ودرآن اعمال مربوط به جورکردن ،درجه بندی ، بسته بندی وسایرفرآیندهای مناسب بانوع موادخوراکی صورت می گیرد.
درجه روز ۱ : به تعدادساعات آفتابی پس ازشکوفه دادن تازمان برداشت گویند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.