مقاله گزارش کار اموزی شهرک صنعتی چناران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش کار اموزی شهرک صنعتی چناران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش کار اموزی شهرک صنعتی چناران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش کار اموزی شهرک صنعتی چناران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش کار اموزی شهرک صنعتی چناران :

گزارش کار اموزی شهرک صنعتی چناران

مقدمه

شهرک صنعتی چناران واقع در ۵ کیلومتری جنوب چناران در دامنه کوههای بینالود به مساحت ۱۰۰۰ هکتار قرار گرفته است و یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی استان خراسان رضوی می باشد پروژه تولید انواع ماتینگ و شیلنگهای خودرو به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های گروه کارخانجان پارت لاستیک در زمینی به مساحت ۸۰۰۰۰ مترمربع در دو سایت به مساحت های ۵۰۰۰۰ متر مربع در سایت ۱ و ۳۰۰۰۰ متر مربع تولید شیلنگ در سایت ۲ در بخش شیمیایی چناران قرار دارد.

فعالیت های پروژه چناران به ۳بخش عمده زیر تقسیم می شود:

  • ساختمان های تولید و اداری
  • تاسیسات مکانیکی
  • تاسیسات برقی
  • انبارها

فاز ۱ شامل ۲ سالن مجموعاً به مساحت ۱۰۲۰۰ مترمربع بهمراه اجرای ۳۰۰۰ مترمربع دیوارهای محوطه

فاز۲ احداث ساختمان های کلی سایت شامل بخش های تولیدی به مساحت ۲۳۰۰۰ مترمربع 

تاسیساتی به ۳۶۰۰        ستادی به مساحت ۶۳۰۰ مترمربع

بخش طراحی

انتخاب دهانه ۵۰ متر برای فضاهای تولیدی و همچنین حذف ستون وسط سوله(علی رغم بار مالی بیشتر)با تصویب مدیریت محترم عالی گروه سبب شد سوله ها قابلیت پیاده نمودن هرگونه Lay out را در خود داشته باشند.(لازم به ذکر است که سایت چناران در میان بقیه کارخانجات گروه هم از لحاظ وسعن و هم حساسیت نزد مشاور خارجی مجموعه از وضعیت ویژه ای برخوردار است). بعنوان مثال استفاده از ساندویچ پانل به جای دیوار آجری ۳۵ سانتی که سالهاست در کشورهای پیشرفته رواج یافته است به جهت سبک بودن و به تبع کاهش بار زلزله ساختمان و عایق بودن بیش از دیوار آجری و همچنین قابلیت جابجایی و باز وبست با توجه به پیش ساخته بودن آن و همچنین زیبایی از ویژگیهای مصالح بکاررفته است و همچنین استفاده از پی های شمعی به جای پی های سطحی که معمولاً معضلی در مقابل تغییرات در مجاور خود و همچنین گودبرداری در مجاورت سوله هستند جهت حفظ امنیت سوله مد نظر قرار گرفته است.

لازم بذکر است ظرفیت باربری پی های شمعی به مراتب بیش از پی های سطحی است و مزاحمت ابعادی  برای احداث ساختمانهای مجاور سوله ایجاد نمی نمایند.با عنایت به آنکه طرح بصورت بکر در اختیار قرار گرفت لذا کلیه استانداردهای مهندسی مصوب کشور در طرح مد نظر قرار گرفت از جمله استانداردهای ساختمانی که عمدتاً در طرح و محاسبه ساختمانها باید رعایت گردد استاندارد ۲۸۰۰ زلزله و مقررات ملی ساختمانی مبحث ششم می باشد با رعایت استاندارد ۲۸۰۰ انتظار می رود که با حفظ ایستائی ساختمان در زلزله های شدید تلفات جانی به حداقل برسد و نیز ساختمان در برابر زلزله های خفیف و متوسط بدون وارد شدن آسیب عمده سازه ای قادر به مقاومت باشد (زلزله شدید, زلزله ای است که احتمال وقوع آن در ۵۰ سال عمر مفید ساختمان, کمتر از ۱۰% است و زلزله خفیف و متوسط, زلزله ای است که در ۵۰ سال عمر مفید ساختمان احتمال وقوع آن ۵/۹۹% است.

انتظار می رود ساختمان برای فشار باد معادل حدود ۷۰ کیلوگرم بر متر مربع دیوار قدرت مقاومت داشته باشد همچنین برای بار برفی معادل ۱۵۰کیلوگرم بر مربع سقف قابلیت تحمل داشته باشد.

 دیوار

انواع دیوار

 دیوار چینی 

در ابتدا دیوار چینی , باید مسیر دیوار چینی را مشخص کنیم. به این صورت که ابتدا دو آجر که به آن ریسمان بسته شده است در دو نقطه انتهایی دیوار می گذاریم.

 دیوارها هرگاه از دو طرف به هم برسند و تشکیل یک کنج را بدهند باید به یکدیگر کلاف شوند برای کلاف کردن دیوارها به دو صورت می توان انجام داد

۱)لاریز: این نوع روش به صورتی است که دیوار به صورت پله ای چیده می شود این روش برای دیوارهای طولانی مناسب است.بهترین نوع کلاف بندی دیوار به شمار می آید.    

۲)لابند:این نوع روش برای دیوارهای طول کم است, اجراء آن کمی مشکل است و اتصال آن اتصال جالبی نیست. 

ابزار کار دیوارچینی

۱)شاغول

وسیله ای می باشد برای تراز عمودی دیوارها, ستون , .. اگر خواسته باشیم دیواری را تراز عمودی کنیم هرچه فاصله بین جسم مربع شکل که به دیوار چسبیده است با جسم مخروطی شکل که باید فاصله بسیار کمی با دیوار داشته باشند درحد ۱  یا ۲ میلی متر

۲)کف سازی (سالن تولید ۲ پایاماند)

 ابتدا زمین را رگلاژ می کنند یعنی ناهمواری های زمین را با ماشین آلات ساختمانی مانند غلطک و یا کاتر آن را صاف می کنند بعد از مرحله ی رگلاژ آرماتور بندی می کنیم یعنی به قولی کف را مسطح می کنیم, روی قسمتهای که کنال تاسیسات هست آرماتور بندی می کنند چون بتن نشست نکند قسمت های دیگر لازم نیست.

نکته هایی برای آرموتوربندی کف 

۳)آرماتور به صورت مش بندی می کنند یعنی میلگرد ها را بصورت طولی و عرض متصل می کنند.

۴)آرماتور داخل بتنی نباید رنگ زده یا پوسته پوسته شده باشد و گرنه آرماتور متورم می شود و موجب ترک خوردگی بتن می شود.

بعد از هر مرحله رگلاژ و آرماتوربندی, Truck Mixer بتن را از کارخانه سیمان که معمولاً باید نزدیک محل کارگاه باشد به قسمت سوله حمل می کنند, قبل از ریختن بتن روی زمین کارگران زمین را نم دار می کنند این کار به این علت است که چسبندگی مناسبی بین زمین و بتن بوجود بیاید. Mixer Truck بتن را روی کف سوله به آرامی می ریزند و بعد از ریختن روی کف سوله کارگران بلافاصله عملیات ماله کشی به وسیله شمشه انجام می دهند

 نکات مربوط به بتن ریزی کف سوله

بتن ریزی باید قبل از ۴۵ دقیقه بتن ریزی شود به این علت که اگر از ۴۵ دقیقه بتن در Truck Mixer بماند مقاومت خود را از دست می دهد چون تمام واکنش های شیمیایی بتن انجام می دهد به این بتن که بعد از ۴۵دقیقه بتن ریزی می شود بتن مرده می گویند مانند گچ مرده . پره های Mixer Truck باعث می شود این بتن سفت نشود ولی بتن خاصیت های خود را از دست داده است پس بهتر است بتن قبل از ۴۵دقیقه بتن ریزی شود.

بعد از ۳۰min بتن کمی خود را گرفت عملیات صیقلی دادن را انجام می دهند

 مشخصات بتن کف سوله

۱)وزن سیمان در یک مترمکعب = ۳۰۰(kg)       (عیار سیمان)

۲)نوع سیمان : تیپ ۲

۳)وزن سنگدانه ریز   , وزن سنگدانه درشت دانه

۴)راه مقاومتی بتن :C20

۵)اسلامپ : ۷۰ میلی لیتر

۳)ضخامت بتن کف: ۲۰cm الی ۱۵cm

 رابطه عیار بتن جدید

 رابطه عیار قدیم

سن بتن بنا به آیین نامه استاندارد ایران سن نین در زمان آزمایش ۴۲ روز خواهد بود

 

۳:کف پوش صنعتی

بعد از مرحله کفسازی سوله به مرحله کف پوش زدن می رسیم

یع بوده بر روی کف آن را می ریزند و با غلطک دستی آن را پهن می کنند و بعد از حالت مایع به حالت جامد تبدیل می شود  یعنی خودش را می گیرد و ضخامت این کف پوش ۱۵۰۰ میکروکروم است و حداقل ۵/۱ میلی متر است.

خاصیت این کف پوش ها      

۱)مقاومت سایش آن زیاد است                               

۲)جلوگیری از بلند شدن گرد و غبار در فضا

۳) مقاوم و اصطکاک بالایی دارد  

 ۴:اندود دیوار(خاک گچ(گچ خاک) یا کاه گل:

برای هموارکردن سطح دیوار ابتدا به وسیله شمشه و ملات خاک گچ بر روی دیوار کروم های شاقول شده درست می کنند که به این کار در اصطلاح کروم بندی می گویند. برای تراز کارو چشمی بودن کار سپس پس از گیرش خاک گچ شمشه را کنده و دوسر شمشه را بر روی دوکروم می گذارد و به سمت بالا شمشه را می کشند تا در محل هایی که خاک گچ اضافه ریخته برداشته شود و در فضاهایی که خالی تر است پر نماید.

نکاتی در مورد کروم بندی

وجود لقمه در زیر شمشه به این دلیل است که در هنگام کندن شمشه از دیوار را متر کنده شود. فاصله کروم از یکدیگر نباید خیلی زیاد باشند که نتوان شمشه ها را به سمت بالا حرکت داد. حداکثر فاصله باید یک متر باشد.

ساختن کروم:

شمشه را روی دیوار قرار داده با وجود لقمه و فاصله آن از دیوار ملات خاک گچ ریخته و شمشه را به دیوار به وسیله گچ نگه می دارند و بعد از گرفتن خودش بعد از ۳۰ آن را جدا می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.