مقاله واکنش ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه کردستان نسبت به محلول پاشی کود فروزینک در قبل و بعد از گلدهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه کردستان نسبت به محلول پاشی کود فروزینک در قبل و بعد از گلدهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه کردستان نسبت به محلول پاشی کود فروزینک در قبل و بعد از گلدهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه کردستان نسبت به محلول پاشی کود فروزینک در قبل و بعد از گلدهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش ویژگی های کیفی میوه انگور رقم سیاه کردستان نسبت به محلول پاشی کود فروزینک در قبل و بعد از گلدهی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر کاربرد محلول پاشی کود فروزینک در قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کیفی میوه انگور تازه خوری رقم سیاه کردستان بود این پژوهش در سال ۱۳۹۲ در منطقه چیتاب یاسوج (استان کهکیلویه و بویر احمد) در یک باغ شخصی اجرا گردید آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد که فاکتور اول شامل سطوح مختلف کود فروزینک (۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰، ۲۰۰۰ میلی گرم در لیتر) و فاکتور دوم شامل زمان محلول پاشی (قبل از گلدهی، بعد از گلدهی و هر دو) می باشد که در مجموع در چهار تکرار و تعداد ۴۸ درخت در نظر گرفته شد در دوره آزمایش صفاتی مانند درصد کل مواد جامد محلول (TSS)، درصد اسید کل (TA) ، شاخص رسیدگی (TSS/TA) ، واکنش آب میوه (pH) و میزان ویتامین ث اندازه گیری شدند بر اساس نتایج کاربرد کود فروزینک بر روی صفات درصد کل مواد جامد محلول (TSS)، درصد اسید کل (TA) ، شاخص رسیدگی (TSS/TA) ، واکنش آب میوه (pH) و میزان ویتامین ث در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود . همچنین اثر زمان محلول پاشی بر تمامی صفات به جز واکنش آب میوه (عدم معنی دار بودن) در سطح احتمال یکدرصد معنی دار بود. بیشترین pH TSS/TA TSS و ویتامین ث در تیمار کود فروزینک با غلظت ۱۰۰۰ میلی گرن در لیتر به دست آمد و بیشترین TSS، TSS/TA و ویتامین ث در تیمار زمان گلدهی هر دو (قبل و بعد از گلدهی) به دست آمد. به طور کلی بر اساس نتایج این پژوهش می توان کاربرد کود فروزینک با غلظت ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر و زمان گلدهی هر دو (۰قبل و بعد از گلدهی) به منظور بهبود خصوصیات کیفی میوه انگور در شرایط آبی قابل توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.