مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی(اسانس و عصاره) به جای ترکیبات شیمیایی در محلول نگهدارنده گل های شاخه بریده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی(اسانس و عصاره) به جای ترکیبات شیمیایی در محلول نگهدارنده گل های شاخه بریده دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی(اسانس و عصاره) به جای ترکیبات شیمیایی در محلول نگهدارنده گل های شاخه بریده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی(اسانس و عصاره) به جای ترکیبات شیمیایی در محلول نگهدارنده گل های شاخه بریده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی(اسانس و عصاره) به جای ترکیبات شیمیایی در محلول نگهدارنده گل های شاخه بریده :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
کشت و کار گلهای شاخه بریده و گیاهان گلدانی در سراسر جهان به طور گسترده ای رو به افزایش است. یکی از نقاط حائز اهمیت در ارتباط با گلهای شاخه بریده، عمر محدود این گلها می باشد. بنابراین حفظ تازگی و کیفیت گلهای شاخه بریده، نیازمند شناخت و کنترل عواملی است که گیاه را به سمت زوال سوق می دهد. قارچ های بیماریزا به تنهایی نزدیک به ۲۰ درصد کاهش در بازده بیشتر محصولات کشاورزی را سبب میشوند. استفاده از مواد شیمیایی به عنوان ابتدایی ترین روش کنترل بیماریهای پساز برداشت، به علت سرطان زائی، دوره تجزیه طولانی، آلودگی محیط زیست و سایر اثرات سوء آنها روی مواد غذایی( نظیر سمیت و ایجاد رایحه بد) و سلامتی انسانها، محدود شده است و به جاست تا با شناسایی و کاربرد جایگزینهای طبیعی، علاوه بر افزایشماندگاری گل های بریده که مهمتر ین مسئله در این صنعت میباشد از سلامت محصولات عرضه شده و نیز خریداران و فروشندگان اطمینان حاصل گردد اسانسها ترکیبات طبیعی هستند که اثر قدرتمندی در کنترل پاتوژن ها دارند و خاصیت ضد میکروبی آنها ثابت گردیده است. میتوان اظهار داشت که کاربرد ترکیبات طبیعی همچون اسانس ها و عصاره ها در کاهشباکتریهای موجود در محلول نگهدارنده گل ها نقش مهمی دارند. ترکیبات طبیعی در مقایسه با ترکیبات شیمیایی مزایایی دارند از جمله این که سالمتر میباشند و خطر آلودگی کمتری نیز دارند توصیه میگردد که این موارد نیز در آزمایشات مشابه مورد بررسی قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.