مقاله حمله قلبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حمله قلبی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حمله قلبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حمله قلبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حمله قلبی :

یک حمله قلبی زمانی اتفاق می افتد که خونرسانی به قسمتی از عضله قلب به علت انسداد یکی از عروق کرونری به شدت کاهش یافته یا متوقف گردد. رگ های کرونر، اولین رگهایی هستند که از آئورت نشات می گیرند و خونرسانی به خود قلب را در تمامی سطوح به انجام می رسانند. رسوب چربی در امتداد لایه داخلی شریان کرونری یکی از دلائل اصلی انسداد جریان خون قلب است. خونرسانی زمانی که شریان دچار اسپاسم ( انقباض ناگهانی) می شوند، نیز کاهش می یابد. اسپاسم کرونر در افراد عصبانی و جوان شایعتر است.

علائم و نشانه ها:
تشخیص حمله قلبی مشکل است زیرا اکثر علائم و نشانه های این حملات اختصاصی نبوده و با علائم و نشانه های سایر دستگاهها خود را نشان می دهند. علائم و نشانه های احتمالی یک حمله قلبی به صورت زیر بیان می شود:
• فشار ناراحت کننده، احساس پری ، فشردگی یا درد در مرکز قفسه سینه که دو دقیقه یا بیشتر طول بکشد ( این نشانه ممکن است ناگهان ظاهرشده و سریع هم از بین برود.) ممکن است درد به شانه ، گردن ، فک پایینی یا بازو انتشار پیدا کند.
• یک یا چند مورد از علائم زیر ممکن است وجود داشته باشد: ضعف ، گیجی ، تعریق، تهوع، تنگی نفس. ( تمامی این علائم خطر در هر حمله قلبی رخ نمی دهند و ممکن است تعدادی از آن ها وجود داشته باشد)

اقدامات و کمک های اولیه:
باید اقدامات زیر را در موارد جمله قلبی سریع و به طور کامل به انجام برسانید
بیمارستان هایی که مراقبت های اورژانسی قلبی ۲۴ ساعته دارند را بیابید و اگر درد قلبی بیش از ۲ دقیقه طول کشید با مرکز درمانی تماس بگیرید.
اگر خودتان می توانید سریعتر بیمار را به مراکز درمانی برسانید، منتظر آمبولانس نشوید و بیمار را انتقال دهید.
اگر لازم بود و به درستی نیز آموزش دیده باشید، CPR را آغاز کنید.

به بیمار کمک کنید تا در وضعیتی که کمترین درد را دارد، قرار گیرد. به طور معمول اینکه شامل نشاندن بیمار و بالا نگه داشتن پاها بالاتر از سطح قلب می باشد. لباس های اطراف گردن و قفسه سینه را شل کنید.
مشخص کنید که آیا بیمار از بیمار شناخته شده عروق کرونر قلب در رنج بوده یا خیر و آیا نیترو گلیسیرین مصرف می کند. نیترو گلیسیرین ، شریان کرونری را گشاد می کند و باعث افزایش جریان خون به عضله قلب می شود، ضمن اینکه فشار خون را کاهش داده و وریدها را گشاد می کند. ( از آنجاییکه نیتروگلیسیرین فشار خون را کاهش می دهد در هنگام مصرف بیمار در حالت نشسته یا دراز کش باشد.)

اگر مصدوم بیهوش بود ABC را بررسی و در صورت نیاز CPR را آغاز کنید.
امدادگران در حمله قلبی می توانند تا سه قرص زیر زبانی به فاصله ده دقیقه بدون نیاز به تجویز پزشک تجویز کنند.
**********************************************
عوامل خطر ساز سکته های قلبی :
۱- عواملی که قابل تغییر نیستند
ارثی : بیشتر بیماریهای قلبی و عروقی دارای سابقه خانوادگی می باشند.
مردان : شانس بیشتری برای ابتلا دارند.
سن : اکثر حملات قلبی در افراد بالای ۶۵ سال سن ، رخ می دهد.

۲- عوامل خطری که قابل تغییر هستند
سیگار کشیدن: سیگاریها دو برابر بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
فشار خون بالا: چون سبب افزایش کار قلب می شود.
کلسترول بالای خون: سبب رسوب در دیواره شریان می شود.

۳- عواملی که قابل اصلاح هستند
دیابت: سبب افزایش کلسترول و تری گلیسرید خون می شود.
چاقی : روی فشار خون و کلسترول اثر دارد و باعث دیابت و فشار روی قلب می شود.
کم تحرکی: افراد غیر فعال دو برابر افراد فعال در معرض خطر سکته قلبی می باشد.

بیماری – گروه اجتماعی:
بیماری‌های قلبی-عروقی نخستین علت مرگ‌ومیر در کشور هستند و به طور متوسط روزانه ۲۰۰نفر در اثر سکته‌های قلبی جان خود را از دست می‌دهند؛ در حالی که ۲۵درصد موارد سکته‌های قلبی در همان محل، قابل احیا هستند.
به گزارش همشهری، اگر بین ۵ تا ۸دقیقه اول کسانی که دچار ایست قلبی شده‌اند تحت اقدامات پزشکی قرار گیرند، احتمال برگشت وجود دارد؛ به ویژه اگر در سنین پایین باشند.

حسنی – عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی- در تذکری به وزیر بهداشت و درمان خواستار پیشگیری از مرگ افراد در کشور بر اثر سکته قلبی شد.
وی در تذکری مکتوب به کامران باقری لنکرانی خواستار اختصاص بخشی از درآمد بند ط تبصره ۱۴ قانون بودجه سال جاری برای پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق به‌ویژه سکته قلبی شد.

همچنین پیرمؤذن یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به مرگ یک دانشجو در هفته گذشته به علت سکته قلبی در کلاس، بر وجود مرکز بهداشتی و درمانی در دانشکده‌ها برای کمک به این افراد در زمان مواجه‌شدن با مشکل تاکید کرد و گفت: مسئولان در محیط‌های استرس‌زا و توأم با تنش‌های روحی و روانی باید از قبل در این رابطه زمینه‌سازی و بسترسازی کنند و تدوین پرونده پزشکی دانشجویان ضروری است.

وی افزود: به لحاظ سبک زندگی به ویژه در تهران و شهرهای بزرگ، همچنین تغییر دموگرافی، سن جمعیت و شیوع بیماری متابولیک در کشور که نزدیک به یک‌سوم انسان‌ها را رنج می‌دهد(چه به شکل فقر غذایی و چه به شکل پرغذایی) وجود یک شبکه مدرن و مجهز اورژانس در کشور چه در داخل دانشگاه و چه در داخل محل‌هایی که جمعیت زیادی زندگی می‌کنند، از ضروریات جامعه ماست.

بر اساس این گزارش، علائم و نشانه‌های احتمالی یک حمله قلبی عبارتند از: فشار ناراحت‌کننده، احساس پری، فشردگی یا درد در مرکز قفسه سینه که دو دقیقه یا بیشتر طول بکشد (این نشانه ممکن است ناگهان ظاهر شده و سریع هم از بین برود). ممکن است درد به شانه، گردن، فک پایینی یا بازو انتشار پیدا کند.

یک یا چند مورد از علائم زیر ممکن است وجود داشته باشد: ضعف، گیجی، تعریق، تهوع، تنگی نفس.
عوامل خطرساز سکته‌های قلبی عبارتند از عواملی که قابل تغییر نیستند مثل عوامل ارثی که بیشتر بیماری‌های قلبی و عروقی دارای سابقه خانوادگی می‌باشند و مردان شانس بیشتری برای ابتلا دارند که سن اکثر حملات قلبی در افراد بالای ۶۵سال است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.