مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه به عنوان یک بسته بندی فعال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه به عنوان یک بسته بندی فعال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه به عنوان یک بسته بندی فعال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه به عنوان یک بسته بندی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه به عنوان یک بسته بندی فعال :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
کاربرد فیلم های خوراکی روشی است که با توجه به مشکلات مربوط به تولید و مصرف مواد غذایی به ویژه مواردی مانند ایمنی، کیفیت، سلامت و بهداشت ، بهبود شرایط ظاهری و بسته بندی مناسب و نهایتا توجه به اقتصاد تولید، می تواند نقش موثری در توسعه صنایع غذایی داشته باشد . هدف از این مطالعه بررسی تهیه فیلم های نشاسته ای ترکیب شده با اسانس مرزه به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی به جای کاربرد اولیه غیر قابل تجزیه و بازیافت می باشد. بدین منظور اسانس مرزه غلظت های (۰%، ۱۰%، ۲۰% و ۳۰%) و پلاستی سایزر ۴۰% به نشاسته سیب زمینی اضافه شد. در این مطالعه مشخصه های رنگ سنجی و خواص ضد میکروبی فیلم های نشاسته سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. با افزایش غلظت اسانس مرزه از شفافیت فیلم های نشاسته سیب زمینی کاسته شده و فبلم ها رو به قرمزی و زردی افزایش رنگ داشتند. خاصیت ضد میکروبی فیلم با افزایش غلظت اسانس افزایش معنی داری یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.