مقاله نحوه استقرار آبادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نحوه استقرار آبادی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نحوه استقرار آبادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نحوه استقرار آبادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نحوه استقرار آبادی :

نحوه استقرار آبادی

-۱) تعداد و نحوه استقرار آبادی ها :
با توجه به تصمیمات سیاسی و تمرکز خدمات در مرکز شهرستان ، حوزه نقوذ شهر چناران کلیه آبادی ها و نقاط شهری شهرستان می باشد ضمن این که الگوی جاده های ارتباطی که تماما” به مرکز شهرستان ها ختم می شود و همچنین سرویس های عمومی که به مقصد مرکز شهرستان این مسئله را شدت می بخشد .

ازمیان روستاهای حوزه نفوذ شهر چناران تعدادی از روستاها بخاطر مسافت کم آنها با شهر بطور روزمره و دائم بعضی از خدمات خود را از شهر چناران دریافت می کنند این روستاها که محل دریافت خدمات آنها شهر چناران است و به عبارتی سربار خدماتی محسوب می شوند حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران را تشکیل می دهند .

مطالعات این بخش و تعیین روستاها با استناد به طرح هادی چناران که توسط مهندسان مشاوران در دست تهیه می باشد تهیه گردیده است .
روستاهای حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران به شرح زیل می باشند :
در جهات مختلف عبارتند از سمت شمال ، صف آباد ، عباس آباد ، شترپا ، نوروز آباد ،
گل خندان ، فیض آباد جوتان گلم ، حاجی آباد ، یوسف آباد ، مومن آباد ، حیطه طلا ، کرنگان ،
نجم آباد ، حسن آباد عامل زاده ، زنامل ، محمد آباد بلوچ ، نصر آباد ، سرآسیاب ، ایل حصار ، دستگرد آق صحرا .
از سمت غرب روستاهای سمندر ، گنبد ضیاء یورد چوپان سفلی ، یوردچوپان علیا ، قل قوچان ، گلشن آباد ، گوه خالصه ، خرم آباد .

ازسمت جنوب ، روستاهای رضا آباد سرهنگ و خرم آباد و رضا آباد طاهری و جمع آب .
دورترین روستاها بر چناران در شمال شهر ، شترپا با ۱۲ کیلومتر و در جنوب روستای خلیج با فاصله ۱۹ کیلومتر می باشد . سایر روستاها بخصوص در شمال در فواصل بسیار نزدیک از شهر توزیع شده اند و نزدیک ترین روستا کوه خالصه با ۵ کیلومتر فاصله است .
از نظر موقعیت طبیعی کلیه این روستاها در دشت واقع شده اند . شیب دشت کم بوده و در محل شهر چناران به ۵/۱ درصد می رسد . هرچه به شمال و جنوب نزدیکتر شویم بر درصد شیب افزوده می شود .

اراضی واقع در شمال شهر از نظر زراعت مرغوب بوده و پراکندگی و نوع قرارگیری روستاها در این بخش از شهرستان مؤید این گفته می باشد .
( شمار جدول (۱) است )‌
۲-۱) وضع ارتباطات بین آبادی ها و شهر و سیستم حمل و نقل موجود :

در حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران ، طول راههای ارتباطی روستای که در داخل حوزه نفوذ شهر قرار گرفته اند KM 3/143 می باشد که راه آسفالته با Km 3/82 بیشترین نقش را در ارتباط آبادی ها و شهر دارد . و ۲۶ کیلومتر از راههای ارتباطی روستاهای حوزه نفوذ شهر را راه شوسه و ۳۵ کیلومتر آن را راه های خاکی می دهند .

جاده ارتباطی مشهد – قوچان ( جاده آسیایی ) که در داخل حوزه نفوذ شهر چناران قرار دارد یکی از مهمترین راه های ارتباطی شهر محسوب می شود و همچنین جاده قدیم قوچان نیز که به موازات جاده آسیایی کشیده شده است از اهمیت زیادی برخوردار است .
وجود این دوجاده نیاز ارتباطی بین شهری این شهرستان و حوزه نفوذ آن را ارتقاء بخشیده است و احتیاجی به جاده جدید نمی باشد . در جدول شماره ( ) وضعیت راههای ارتباطی و همچنین مسافت آنها نشان داده شده است .

جدول شماره ۲ – وضعیت راههای ارتباطی شهر چناران و حوزه نفوذ مستقیم آن

مأخذ : مهندسین مشاورات – طرح هادی چناران – سال ۱۳۸۳ ( در دسته تهیه )

از لحاظ سیستم حمل و نقلی بین شهر و حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران وسیله نقلیه ای که مسافران را جابجا می کند سواری می باشد که همه سواری ها شخصی و رانندگان آنها متعلق به همان روستاهای حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران می باشند .
مشکلی که در این سیستم حمل و نقل وجود دارد این گونه است که مسافرانی که از روستاها می خواهند به شهر بروند مدت زمان زیادی را باید برای وسیله نقلیه سپری کنند ولی مسافرانی که از شهر به روستا قصد سفر دارند با این مشکل مواجه نیستند .
۳-۱ ) وضع تأسیسات و تجهیزات زیربنای ، خدمات رفاهی و نحوه توزیع آنها :

تعداد روستاهای حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران ۲۶ روستا می باشد که تمامی این روستاها از امکانات آب و برق برخوردار می باشند و به طور کلی خدمات رفاهی و تأسیسات و تجهیزات در این ۲۶ روستا به شرح زیر می باشد .
جدول توضیح این خدمات به شرح زیر می باشد .
جدول شماره ۳ است

با توجه به جدول شماره ۳ ، ۵۴ درصد روستاها مغازه ندارند و همچنین ۶۶ درصد روستاها فاقد خانه بهداشت ، ۷۷ درصد روستاها فاقد شعبه فروش نفت و همچنین ۷۹ درصد روستاها فاقد مدرسه راهنمایی هستند . که این کمبود امکانات رفاهی در روستاها باعث ایجاد سفر از روستا به
شهر می شود .
جدول
۴-۱ ) مشخصات جمعیتی حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران :
۱-۴-۱ ) میزان و نحوه توزیع جمعیت :

طبق آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۷۵ ، نسبت جمعیت شهرنشین به کل جمعیت شهرستان ۹/۲۹ درصد و جمعیت روستایی آن ۶/۲۹ درصد و جمعیت عشایری آن ۵/۰ درصد بوده است . ( مهندسین مشاور اوت ۱۳۷۵ ) که از ۶/۲۹ درصد جمعیت روستایی شهرستان چناران تعداد ۶۳۱۰ نفر در روستاهای حوزه نفوذ مستقیم شهر چناران در سال های ۱۳۷۵-۱۳۵۵

می باشد . در جدول شماره ۴ مشاهده می شود که در طی سالهای ۷۵-۵۵ تعدادی از روستاها نرخ رشد منفی و تعداد نرخ رشد مثبت داشته اند . و از این میان با نرخ رشدی برابر ۹/۱۳ بیشترین نرخ رشد و روستای محمد آباد بلوچ با نرخ رشدی برابر ۰۷/۴ – دارای کمترین نرخ رشد بوده است . و همچنین در سال ۱۳۷۵ روستای خرم آباد با جمعیتی برابر ۷۸۹ نفر پرجمعیت ترین و روستای
محمد آباد بلوچ با ۸۷ نفرکم جمعیت ترین روستاها می باشند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.