مقاله اثر قطر و پارامترهای اقلیمی (دما و بارندگی) روی نرخ پوسیدگی خشکهدارهای راش و ممرز درجنگلهای آمیخته شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر قطر و پارامترهای اقلیمی (دما و بارندگی) روی نرخ پوسیدگی خشکهدارهای راش و ممرز درجنگلهای آمیخته شمال ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر قطر و پارامترهای اقلیمی (دما و بارندگی) روی نرخ پوسیدگی خشکهدارهای راش و ممرز درجنگلهای آمیخته شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر قطر و پارامترهای اقلیمی (دما و بارندگی) روی نرخ پوسیدگی خشکهدارهای راش و ممرز درجنگلهای آمیخته شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر قطر و پارامترهای اقلیمی (دما و بارندگی) روی نرخ پوسیدگی خشکهدارهای راش و ممرز درجنگلهای آمیخته شمال ایران :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
پوسیدگی در خشکه دارها یک پدیده بسیار مهم در جنگل هاست که نقش برجسته ای در تنوع زیستی و ترسیب کربن ایفا می کند. با این هدف این پژوهش سعی دارد که به بررسی فاکتورهای دما، بارندگی و قطر که همگی از عوامل شناخته شده موثر در فرآیند پوسیدگی خشکه دارها هستند، بپردازد. به منظور انجام این پژوهش تعداد ۷۲ کنده از درختان راش و ممرز در جنگل آموزشی خیرود بطور تصادفی انتخاب و با برداشتن یک قطعه چوب مکعب شکل از آن ها، نمونه برداری بعمل آمد. اطلاعات مربوط به قطر، نوع گونه و درجه پوسیدگی هر کنده ثبت شد. پس از اندازه گیری دانسیته، نرخ پوسیدگی نمونه ها محاسبه شد. با داشتن اطلاعات مربوط به میانگین دمای سالیانه و میانگین بارندگی سالیانه از نزدیک ترین ایستگاه سینوپتیک، ارتباط بین نرخ پوسیدگی با فاکتورهای مذکور بررسی شد. نتایج نشان داد که نرخ پوسیدگی سالیانه در میانگین دماهای سالیانه مختلف تفاوت معنی داری دارد (۵/0P=) و یک رابطه مستقیم نسبتاً قوی بین این دو فاکتور در گونه ممرز(۸۲/۰= R2) و راش(۳۵/۰= R2) وجود دارد. نتایج همچنین نشان داد که نرخ پوسیدگی سالیانه در میانگین بارندگی سالیانه مختلف در گونه ممرز متفاوت است در حالی که این دو فاکتور تفاوت معنی داری را در گونه راش نشان نمی دهند. همچنین بر اساس نتایج بدست آمده در هر دو گونه ارتباط معنی داری بین نرخ پوسیدگی و قطر کنده مشاهده نشد. نتایج حاصل از این پژوهش می تواند در مدیریت پایدار جنگل های شمال ایران و رویشگاه هایی با شرایط مشابه مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.