مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودر کاهو دریایی Ulva rigida بر عملکرد رشد ماهی سیچلاید دبوسی Tropheus duboisi


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودر کاهو دریایی Ulva rigida بر عملکرد رشد ماهی سیچلاید دبوسی Tropheus duboisi دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودر کاهو دریایی Ulva rigida بر عملکرد رشد ماهی سیچلاید دبوسی Tropheus duboisi  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودر کاهو دریایی Ulva rigida بر عملکرد رشد ماهی سیچلاید دبوسی Tropheus duboisi،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودر کاهو دریایی Ulva rigida بر عملکرد رشد ماهی سیچلاید دبوسی Tropheus duboisi :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه برای ارزیابی اثرات کاهو دریایی به عنوان یک مکمل غذایی در جیره ماهی سیچلاید دبوسی طراحی شده و هدف آن بررسی اثرات پودر کاهو دریایی بر رنگ پذیری ماهی سیچلاید دبوسی است. این آزمایش در چهار تیمار و هر تیمار در سه تکرار و هر تکرار شامل ۱۵ عدد ماهی انجام شد. برای این منظور ماهی ها به صورت کاملا تصادفی در ۱۲ آکواریوم ۱۲۰ لیتری توزیع شدند. در طول دوره پرورش متوسط دمای آب ۲۸ درجه سانتی گراد pH آب ۵۷ غلظت اکسیژن ۶ میلی گرم در لیتر، غلظت آمونیاک در حد صفر و دوره نوری به صورت ۱۲ ساعت روشنایی و ۱۲ ساعت تاریکی بود. برای انجام این آزمایش دو هفته برای سازگاری با شرایط جدید و هشت هفته برای طول دوره پرورش در نظر گرفته شد. در این تحقیق گونه ulva rigida مورداستفاده قرار گرفت. پودر کاهو از مرکز تحقیقات شیلات آب های دور چابهار خریداری شد . جیره استاندارد مشابه غذاهای تجاری برای گروه شاهد طراحی و برای تغذیه تیمارها نیز از پودر کاهو به صورت ۱۰%، ۲۰% و ۳۰% جیره استفاده گردید نتایج حاصل از پارامترهای رنگی پوست ماهیانی که از جیره های آزمایشی تغذیه نمودند،. پارامتر روشنایی پوست تحت تأثیر تیمار ۲۰% قرار گرفت. نتایج نشان می دهند که با افزایش سطح پودر کاهو دریایی در جیره، پارامتر قرمزی پوست تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفت. به طورکلی پارامتر زردی پوست در جیره ی ۲۰% بالاترین میزان را در بین کل تیمارها به خود اختصاص داد (P 0/05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.