مقاله بررسی و مقایسه میزان آفلا توکسینM 1 در شیر های پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان لرستان در چهار فصل سال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه میزان آفلا توکسینM 1 در شیر های پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان لرستان در چهار فصل سال ۱۳۹۱ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه میزان آفلا توکسینM 1 در شیر های پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان لرستان در چهار فصل سال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه میزان آفلا توکسینM 1 در شیر های پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان لرستان در چهار فصل سال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه میزان آفلا توکسینM 1 در شیر های پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان لرستان در چهار فصل سال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
آفلاتوکسین ها نسبت به سایر سموم قارچی به علت اثرات سرطان زائی وایجاد مسمومیت حاد از اهمیت بیشتری برخوردارهستند آفلا توکسین B1 سمی ترین نوع آفلاتوکسین می باشد که در خوراک دام در اثر رشد قارچ ها تولید می شود و از طریق خوراک دام وارد بدن شده و در کبد و کلیه پس از فعل و انفعالات شیمیایی و هیدروکسیلاسیون به آفلاتوکسین M1 تبدیل می شود. با توجه به مصرف بالای شیر و فرآورده های لبنی این مطالعه به منظور ارزیابی میزان آفلاتوکسین M1 شیر پاستوریزه در فصول مختلف انجام گرفت.در مطالعه حاضر ۸۰ نمونه شیر پاستوریزه از ۱۰ کارخانه تولید شیر پاستوریزه استان لرستان در چهار فصل بهار، تابستان، پائیز و زمستان سال ۱۳۹۱ جمع آوری و از نظر میزان آفلاتوکسین M1 به روش الایزا مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج نشان داد از ۸۰ نمونه مورد بررسی در فصول مختلف ، بیشترین میزان آلودگی به آفلاتوکسین مربوط به نمونه های فصل زمستان و بهار بود، همچنین در مجموع۲/۳۱% نمونه ها ( تعداد ۲۵ نمونه ) دارای غلظت بالاتر از حد تعیین شده توسط کمیته اروپایی و غذایی کودکس بودند و ۱۷% نمونه ها (تعداد ۱۴ نمونه) بالاتر از حد مجاز استاندارد ملی ایران بود. به نظر می رسد جهت ارتقای سلامت افراد جامعه و رساندن کیفیت بهداشتی شیر های پاستوریزه به سطح استاندارد تلاش تولید کنندگان در نگهداری علوفه دامها و جلوگیری از آلودگی قارچی از مسائل عمده به شمار میرود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.