مقاله بررسی عدم عوامل سرمایه ی اجتماعی مؤثر بر فروپاشی خانواده ی سالم و پایدار و آسیب شناسی آن (مطالعه موردی: زنان مطلقه سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عدم عوامل سرمایه ی اجتماعی مؤثر بر فروپاشی خانواده ی سالم و پایدار و آسیب شناسی آن (مطالعه موردی: زنان مطلقه سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عدم عوامل سرمایه ی اجتماعی مؤثر بر فروپاشی خانواده ی سالم و پایدار و آسیب شناسی آن (مطالعه موردی: زنان مطلقه سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عدم عوامل سرمایه ی اجتماعی مؤثر بر فروپاشی خانواده ی سالم و پایدار و آسیب شناسی آن (مطالعه موردی: زنان مطلقه سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عدم عوامل سرمایه ی اجتماعی مؤثر بر فروپاشی خانواده ی سالم و پایدار و آسیب شناسی آن (مطالعه موردی: زنان مطلقه سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
طبق سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اگر خانواده ها صحیح، قوی، سالم، بی انحراف و طبق سنت الهی تشکیل بشوند، آن وقت جامعه، جامعه ی سالمی خواهد بود. خانواده، مناسب ترین نظام برای تأمین امنیت و آرامش روانی اعضاء پرورش نسل جدید، اجتماعی کردن و تربیت فرزندان و برآورده ساختن نیازهای عاطفی افراد است. اما نائل شدن به این کارکرد مهم، سالم بودن و سلامت خانواده را می طلبد. بنابراین تحقیق حاضر با هدف شناسایی عدم عوامل سرمایه ی اجتماعی مؤثر بر فروپاشی خانواده های سالم و پایدار و آسیب شناسی آن می باشد. پژوهش توصیفی از نوع همبستگی و پیمایشی و از منظر هدف کاربردی است. جامعه ی مورد پژوهش شامل ۶۵۵ نفر از زنان مطلقه سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس می باشد که با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای و با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۲۸۹ نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب شده اند. داده های جمع آوری شده، به دو شیوه توصیفی و استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره) و استفاده از نرم افزار SPSS و لیزرل تجزیه و تحلیل شده اند. در این پژوهش شش عامل غیبت پدر، غیبت مادر، کشاکش نقش ها و انقلاب اطلاع رسانی،اوضاع اقتصادی خانواده و سستی ایمان درنظر گرفته شد. نتایج پژوهش حاکی از آن است که همه ی این عوامل با فروپاشی خانواده رابطه ی مستقیم دارند که از این میان، مؤلفه کشاکش نقش ها بیشترین تأثیر در فروپاشی خانواده را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.