مقاله بررسی تاثیر گلیسرول بر ویژگیها و سینتیک خشک شدن فیلم خوراکی بر پایهی آلوورا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر گلیسرول بر ویژگیها و سینتیک خشک شدن فیلم خوراکی بر پایهی آلوورا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر گلیسرول بر ویژگیها و سینتیک خشک شدن فیلم خوراکی بر پایهی آلوورا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر گلیسرول بر ویژگیها و سینتیک خشک شدن فیلم خوراکی بر پایهی آلوورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر گلیسرول بر ویژگیها و سینتیک خشک شدن فیلم خوراکی بر پایهی آلوورا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آلوورا گیاهی با سابقهی بسیار طولانی و درخشان بوده و به طور عمده در مناطق خشک رشد می کند. دارای برگهایی گوشتالود با ساختار ژلهای سفت میباشد. ژل آلوورا حاوی ترکیبات پلی ساکاریدی بوده و دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد میکروبی میباشد. با توجه به خواص آنتی باکتریایی و ضد قارچی آلوورا، میتوان از آن برای تولید فیلمهای خوراکی به منظور افزایش زمان ماندگاری میوهها استفاده کرد. تجزیه پذیری زیستی، خوراکی و کارآمد بودن فیلمهای خوراکی سبب شده است که این فیلمها به عنوان جایگزین فیلمهای سنتزی به طور وسیع مورد مطالعه، پژوهش و کاربرد قرار گیرند. در این پروژه ساخت فیلم خوراکی بر پایه ی عصاره آلوورا و گلیسرول انجام گرفته و سینتیک خشک شدن فیلم حاصل از عصارهی آلوورا به همراه ۰و۲و۵درصدگلیسرول درسه دمای ۴۰و۵۰و۶۰ درجه سلسیوس مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از سینتیک خشک شدن فیلمها حاکی از آن است که با افزایش درصد گلیسرول و افزایش دما سرعت خشک شدن فیلمها بیشتر شده و زمان خشک شدن کاهش مییابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.