مقاله میکروانکپسولاسیون ویتامین C


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میکروانکپسولاسیون ویتامین C دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میکروانکپسولاسیون ویتامین C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکروانکپسولاسیون ویتامین C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میکروانکپسولاسیون ویتامین C :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
درسالهای اخیر تکنولوژیهایی درعرصه صنایع غذایی ظهور یافته است که منجر به ایجاد محصولاتی با کیفیت و عمرنگهداری با لامی شود ازجمله این تکنولوژی ها میکروانکپسولاسیون یا ریزپوشانی می باشد میکروکپوسلاسیون تکنولوژی است که درآن ترکیبات هدف توسط ترکیبات دیواره پوشش داده میشود تا ذرات میکروکپسول به وجود آیند دراین تکنیک اجزا موادغذایی نظیر انزیم ها موادمعدنی ویتامین ها اسانس ها روغن ها میکروارگانیسم ها و ; میتوانند توسط ترکیبات بیوپلیمری نظیر کربوهیدرات ها پروتئین ها و چربیها پوشش داده میشوند تکنیکهای مختلفی برای میکروانکپسولاسیون به کاربرده میشود که عبارتنداز Desai et.al., 2005 خشک کردن پاششی spray drying ) سرد کردن پاششی spray cooling خنک کردن پاششی spray chilling اکستروژن پوشش دادن توسط لیپوزوم liposome entrapment توسط متراکم کردن coacervationبهمنظور میکروانکپسولاسیون ویتامین ها اغلب ازروشهای خشک کردن پاششی ولیپوزوم ها استفاده میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.