مقاله بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بسته بندی ضد میکروبی یکی از کاربردهای بسته بندی فعال می باشد. بسته بندی فعال با اضافه نمودن ترکیبات فعال در سیستم بسته بندی و با استفاده از پلیمرهای عملگر ایجاد می شود. بسته بندی ضد میکروبی از فعالیت میکروارگانیسم های پاتوژن و عامل فساد جلوگیری می نماید. عمل ضدمیکروبی با اضافه نمودن پلیمرهای ضد میکروبی امکان پذیر می باشد. سیستم بسته بندی از طریق طولانی نمودن فاز تأخیری و کاهش سرعت رشد و تعداد سلولهای زنده، از رشد میکروبی جلوگیری نموده یا آن را محدود می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.