مقاله فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی فعال گوشت و فرآورده های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی فعال گوشت و فرآورده های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی فعال گوشت و فرآورده های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی فعال گوشت و فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی فعال گوشت و فرآورده های گوشتی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
با توجه به موضوع، ابتدا به تعریفی از بسته بندی فعال و ذکر سه مفهوم اساسی در این نوع بسته بندی پرداخته شده است .در ادامه، مبحث بسته بندی ضد میکروبی در محصولات گوشتی به طور گستردهتر عنوان شده و از روشهایبسیار متنوع مطرح در این نوع بسته بندی، استفاده از فلز نقره به عنوان متداولترین و مهمترین روش منتخب و تشریح شده است. در پایان نحوهی عملکرد ضدمیکروبی نانوذراتنقره به عنوان اصلیترین مطلب این مقاله مروری شرح داده شده است. هدف از طرح این مقاله آشنایی با ویژگی ها و نحوه ی فعالیت نانو ذرات نقره به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی قوی می باشد. با توجه به پیشینه ی طولانی کاربرد این فلز، آزمایش های بسیاری در این زمینه صورت گرفته که اثرات مثبت و منحصر به فرد و قابلیت های بسیار گسترده این نانو ذره را به اثبات می رسانند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.