مقاله مقایسه ریخت شناسی اقلیمی حیاط مرکزی در اقلیم گرم و خشک با اقلیم گرم و مرطوب ( نمونه موردی شیراز و بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ریخت شناسی اقلیمی حیاط مرکزی در اقلیم گرم و خشک با اقلیم گرم و مرطوب ( نمونه موردی شیراز و بوشهر) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ریخت شناسی اقلیمی حیاط مرکزی در اقلیم گرم و خشک با اقلیم گرم و مرطوب ( نمونه موردی شیراز و بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ریخت شناسی اقلیمی حیاط مرکزی در اقلیم گرم و خشک با اقلیم گرم و مرطوب ( نمونه موردی شیراز و بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ریخت شناسی اقلیمی حیاط مرکزی در اقلیم گرم و خشک با اقلیم گرم و مرطوب ( نمونه موردی شیراز و بوشهر) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
حیاط مرکزی عنصری است که از دیرباز به عنوان ساختار در طراحی خانه ها در معماری سنتی ایران بوده است وبا گذشت زمان و تکامل تجربیات گذشتگان همواره شاهد غنی تر شدن آن در طول تاریخ بوده ایم. از آنجا کهحیاط مرکزی متاثر از اقلیم بوده ، اقلیم های مختلف سبب تولید گونه شناسی مختلفی از حیاط مرکزی گردیدهاست. پژوهش حاصل با محوریت نمونه موردی به بررسی و مقایسه نقش حیاط مرکزی در سازماندهی خانه ها دراقلیم های گرم و خشک (شیراز) و گرم و مرطوب (بوشهر) می پردازد و به جهت محدود نمودن بازه تحقیق زمانتاریخی تحقیق به دوره قاجاریه محدود گشته است. در این راستا در وهله نخست به تعریف حیاط مرکزی وخصوصیات آن پرداخته و در وهله دوم با تعریف ویژگی های اقلیمی هر منطقه و توجه به تاثیر عوامل جغرافیاییدر شکل گیری حیاط مرکزی در اقلیم های مختلف دارد و سرانجام مقایسه و گونه شناسی خانه های شیراز وبوشهر مورد بررسی قرار گرفته شده است و به این نتیجه خواهد رسید که طراحی حیاط های مرکزی تنها به هدفایجاد یک عنصر تزئینی ساخته نمیشدند بلکه معمار ایرانی با هنر خود و با رویکردی پایدار ، سبب شکل گیریحیاط هایی متناسب با هر اقلیم در هر یک از مناطق شده است . مقاله حاضر بر آن است تا بتواند با استفاده ازروش کتابخانه ای و میدانی (مشاهده علنی) ریخت شناسی حیاط مرکزی را در هر اقلیم شرح داده و ویژگی هایآن را برای تهیه مسکن هماهنگ با اقلیم و پایدار بازگو کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.