مقاله بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
استفاده از خمیر ترش سبب بهبود کیفیت نان شده، طول عمر آن را با کاهش رشد کپک و قارچ افزایش دهد. طی تخمیر خمیر ترش، باکتری های مولد اسید لاکتیک، متابولیت هایی تولید نموده که تأثیر مثبتی برروی بافت و بیاتی ناندارد. اسید لاکتیک و اسید استیک تولید شده توسط این باکتری ها، بر طعم و مزه تأثیر مثبتی داشته و مخمرهای موجود در خمیر ترش، محصول را از خطر میکروارگانیسم های بیگانه مصون می دارند. اسید لاکتیک باعث می گردد که خمیر ترش به هم پیوسته تشکیل شود. ذرات نشاسته می توانند در خمیری که به اندازه کافی ترش شده است ، به خوبی متورم شوند. اسید های آلی برروی پروتئین و اجزای نشاسته آرد مؤثرند. افتPH توأم با تولید اسید، سبب افزایش پروتئاز و آمیلاز آرد می شود. بنابراین منجر به کاهش بیاتی می شود. در حالی که کیفیت نان افزایش می یابد.در نتیجه سبب ازدیاد مواد معدنی و کاهش فیتات می شود. تهیه نان با خمیر ترش، تأثیر بالقوه ای در کاهش اثرات بیماری مزمن روده ای در انسان دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.