مقاله بررسی اثر کاربرد )۱- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کاربرد )۱- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربرد )۱- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربرد )۱- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربرد )۱- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
گوجه فرنگی یکی از محصولات زراعی مهم ایران است. تقریباً ۳۳ درصد محصول تولیدی در فاصله برداشت تا مصرف از بین می رود. در این مطالعه از غلظت های مختلف محلول ۱- متیل سیکلو پروپن جهت بهبود خصوصیاتکیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا که در مرحله شکستگی رنگ برداشت شده بود، استفاده شد. بر اساس نتایج، محلول متیل سیکلو پروپن قادر به ایجاد تاخیر در نرم و قرمز شدن بافت میوه بود. میزان تغییرات این پارامترها بهغلظت محلول متیل سیکلو پروپن و زمان تماس میوه با گاز مورد نظر بستگی داشت. با کاربرد متیل سیکلو پروپن با غلظت مساوی و یا بیش از ۰/۷میکرو لیتر در لیتر و زمان تماس ۲۲ ساعت، تاخیری ۱۱ تا ۱۱ روزه در روند رسیدگی گوجه فرنگی ها ایجاد شد. تیمار ۱/۳۵میکرو لیتر در لیتر اگر چه در کنترل و به تعویق انداختن رسیدگی میوه کاملاً موفق بود، اما به دلیل ایجاد عدم یکنواختی در رنگ قرمز گوجه فرنگی پس از رسیدن کامل، باعث کاهش مطلوبیت و بازار پسندی محصول شده و نمی تواند قابل توصیه باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.