مقاله مقایسه و بررسی تاثیر فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت بر طراحی و عملکرد فیلتر فشاری(مطالعه موردی: باطله های کارخانه هماتیت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه و بررسی تاثیر فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت بر طراحی و عملکرد فیلتر فشاری(مطالعه موردی: باطله های کارخانه هماتیت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه و بررسی تاثیر فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت بر طراحی و عملکرد فیلتر فشاری(مطالعه موردی: باطله های کارخانه هماتیت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه و بررسی تاثیر فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت بر طراحی و عملکرد فیلتر فشاری(مطالعه موردی: باطله های کارخانه هماتیت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه و بررسی تاثیر فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت بر طراحی و عملکرد فیلتر فشاری(مطالعه موردی: باطله های کارخانه هماتیت شرکت معدنی و صنعتی گلگهر) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
عمده فرآیندهای آبگیری در کارخانه های فرآوری با استفاده از تیکنر و فیلتر انجام می شود. فیلتر شامل سطح متخلخلی است که در اثر اختلاف فشار که در دو طرف این سطح وجود دارد ذرات به صورت کیک بر روی آن باقی مانده و آب از میان واسطه فیلتر عبور می کند. به منظور بهبود در عملیات آبگیری از انواع مواد شیمیایی (فلوکولانت و کوگولانت) استفاده می شود. فلوکولانت و کوگولانت ذرات ریز را به هم چسبانده و قطر آن ها را افزایش می دهند. در مطالعه حاضر، تاثیر دو نوع ماده شیمیایی (فلوکولانت K320AF و نانو کواگولانت) بر پارامترهای طراحی و عملکرد فیلتر در آبگیری باطله های کارخانه هماتیت با استفاده از روش Bomb Pressureبررسی شد. نتایج نشان داد که با اضافه کردن مقدار ۱۵ گرم بر تن فلوکولانت K320AFکاهش ۱۰۳ ثانیه ای در زمان تشکیل، ۱/۱ درصدی در رطوبت و m2 82 در مساحت بوجود می آید. همچنین با اضافه کردن kg/t10 نانو کواگولانت به پالپ ته ریز تیکنر کارخانه فرآوری هماتیت به ترتیب زمان تشکیل کیک، رطوبت و مساحت ۹۶ ثانیه، ۹/۰ درصد و m286 کاهش می یابد. با مقایسه این دو نوع ماده شیمیایی می توان گفت که به کار بردن فلوکولانت K320AFهم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ عملیاتی مناسب تر است، زیرا علاوه بر استفاده مقدار کمتر این ماده، نتایج حاصل از کاهش رطوبت، زمان تشکیل کیک و مساحت تقریبا مشابه با نانو کواگولانت بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.