مقاله اثر تنش شوری روی رشد، کمیت و کیفیت اسانس در گیاه نعناع فلفلی .Mentha piperita L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری روی رشد، کمیت و کیفیت اسانس در گیاه نعناع فلفلی .Mentha piperita L دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری روی رشد، کمیت و کیفیت اسانس در گیاه نعناع فلفلی .Mentha piperita L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری روی رشد، کمیت و کیفیت اسانس در گیاه نعناع فلفلی .Mentha piperita L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری روی رشد، کمیت و کیفیت اسانس در گیاه نعناع فلفلی .Mentha piperita L :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ارزیابی تحمل به شوری گیاهان دارویی به منظور کشت در مناطق شور از اهمیت ویژهای برخوردار است. به منظور اثر شوری بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه نعناع فلفلی Mentha piperita که یکی از مهمترین گیاهان دارویی حاوی اسانس می باشد. آزمایشی گلدانی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار انجام گرید. سطوح شوری اعمال شده شامل غلظت های صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مولار کلرید سدیم (NaCl) بودند. نتایج بدست آمده نشان داد با افزایش شوری، طول ساقه و ریشه، وزن تر و خشک اندام هوایی، وزن تر و خشک ریشه، طول میانگره ها، طول استولون ها، بیومس، درصد و عملکرد اسانس کاهش یافت. بیشترین درصد اسانس و عملکرد اسانس در شوری صفر میلی مولار به دست آمد. مهمترین مواد در ترکیب اسانس نعناع فلفلی، منتون و منتول می باشند که بیشترین میزان این مواد به ترتیب تحت شرایط ۱۰۰ و صفر میلی مولار بدست آمد. لازم به ذکر است بوته هایی از نعناع فلفلی که تحت تیمار ۱۵۰ میلی مولار NaCl قرار داشتند به دلیل عدم تحمل تنش شوری، پس از دو ماه از بین رفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.