مقاله شبیه سازی گسترش آتش سوزی در عرصه های طبیعی با استفاده از مدل FARSITE (مطالعه موردی: جنگل های شهرستان نکا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی گسترش آتش سوزی در عرصه های طبیعی با استفاده از مدل FARSITE (مطالعه موردی: جنگل های شهرستان نکا) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی گسترش آتش سوزی در عرصه های طبیعی با استفاده از مدل FARSITE (مطالعه موردی: جنگل های شهرستان نکا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی گسترش آتش سوزی در عرصه های طبیعی با استفاده از مدل FARSITE (مطالعه موردی: جنگل های شهرستان نکا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی گسترش آتش سوزی در عرصه های طبیعی با استفاده از مدل FARSITE (مطالعه موردی: جنگل های شهرستان نکا) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
یکی از معضلات پیش روی مدیریت مراتع و جنگل ها در نواحی شمالی کشور به خصوص در مواقع خشکسالی، آتش سوزی هایی می باشد که خسارت های زیست محیطی و مالی زیادی را تحمیل می کند. بنابراین شناسایی و پیش بینی رفتار و حرکات اتش سوزی های بالقوه و بالفعل به منظور جلوگیری از آتش سوزی های مهیب احتمالی و گسترش آن در نواحی مستعد کاملاًض لازم و ضروری به نظر می رسد. هدف از این تحقیق شناسایی رفتار و چگونگی گسترش فرایند آتش سوزی در عرصه های طبیعی با استفاده از مدل برداری FARSTTE می باشد. منطقه مورد مطالعه بخش هایی از جنگل های شهرستان نکا می باشد که در سال ۱۳۸۹ به سبب پدیده خشکسالی، شاهد رشد چشمگیری در وقوع آتش سوزی ها بوده است. مدل FARSITE از اطلاعات مکانی مربوط به مواد سوختنی و توپوگرافی، به همراه داده های هواشناسی برای شبیه سازی گسترش اتش سوزی استفاده می کند. با توجه به نقش بارزی که باد در کنترل جهت و میزان گسترش آتش سوزی دارد، تغییرات محلی سرعت و جهت باد که در نتیجه شرایط توپوگرافی منطقه حادث می شود، مدلسازی شده و در مدل FARSITE مورد استفاده قرار گرفت. فرایند شبیه سازی برای سناریوها و شرایط مختلف محیطی انجام و خروجی هر یک از این سناریوها مورد بررسی قرار گرفت. نهایتا به منظور ارزیابی مدل در شبیه سازی آتش سوزی چنگل های شمال، از یک مورد آتش سوزی که در منطقه به وقوع پیوست، استفاده گردید که دقت بدست آمده با استفاده از شاخص کاپا برابر ۴۲ درصد می باشد. مقایسه آتش سوزی شبیه سازی شده با محدوده آتش سوزی واقعی منطقه نشان می دهد که مدل FARSITE قابلیت به کارگیری در شبیه سازی آتش سوزی های بالقوه را در عرصه های طبیعی به منظور مدیریت هر چه بهتر این عرصه ها دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.