مقاله تأثیر ابیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گایاکول پراکسیداز در دو رقم زیتون. Olea.europaea L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر ابیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گایاکول پراکسیداز در دو رقم زیتون. Olea.europaea L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر ابیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گایاکول پراکسیداز در دو رقم زیتون. Olea.europaea L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر ابیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گایاکول پراکسیداز در دو رقم زیتون. Olea.europaea L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر ابیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گایاکول پراکسیداز در دو رقم زیتون. Olea.europaea L) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این تحقیق مطالعه اثرات تنش شوری و محلول باشی سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی، مثل میزان شاخص کلروفیل و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی گایاکول پراکسیداز بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه به صورت گلدانی انجام شد. فاکتورهای مورد آزمایش، شامل رقم با دو سطح (رقم زرد و روغنی) و تیمار آب شور دریا با چهار سطح (۰/۶، ۸، ۱۶ و ۳۲ دسی زیمنس برمتر) و تیمار سالیسیلیک اسید با دو سطح (صفر، ۳ میلی مولار) بود. نتایج نشان داد که با افزایش سطح شوری، میزان فعالیت آنزیم گایاکول پراکسیداز افزای یافت و میزان این افزایش در رقم زرد بیشتر بود. ولی میزان شاخص کلروفیل برگ کاهش یافت. میزان این کاهش در رقم روغنی نسبت به رقم زرد بیشتر بود. کاربرد سالیسیلیک اسید باعث کاهش شاخص کلروفیل و افزایش میزان فعالیت آنزیم گایاکول پراکسیداز شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.