مقاله بررسی میزان جیوه موجود در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان جیوه موجود در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان جیوه موجود در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان جیوه موجود در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان جیوه موجود در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به علت دفع پساب های صنعتی به محیط های دریایی، مقدار زمینه فلزات سنگین و تجمع زیستی آنها در بدن موجودات دریایی ازجمله ماهی ها رو به افزایش است لذا هدف از این مطالعه بررسی میزان جیوه در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران میباشد.مواد و روشها: در این مطالعه به منظور براورد میزان جیوه در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در فرشگاه های مواد غذایی استان مازندران، تعدا ۶۳ نمونه تن ماهی تهیه و مقدار جیوه آنها با استفاده از دستگاه جذب اتمی و تکنیک تولید هیدرید تعیین شد. مقدار جیوه در نمونه‌ها بر اساس µg/g وزن مرطوب گزارش شد.یافته ها: مقدار جیوه در ۶۳ نمونه تن ماهی مورد بررسی از ۰۰۵۵/۰ تا ۱۸۹/۰ متغییر و میزان متوسط آن برابر با ۰۱/۰ میکروگرم به ازای هر گرم بر لیتر بود نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که کلیه تن ماهی های عرضه شده در استان مازندران دارای مقدار جیوه کمتر از رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارو امریکا یعنی مقدار کمتر ازg/gµ ۵/۰میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.