مقاله اثر سالیسیلیک اسید و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymu L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سالیسیلیک اسید و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymu L) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymu L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymu L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک گیاه کنگر فرنگی (Cynara scolymu L) :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
در این تحقیق تأثیرات سالیسیلیک اسید در غلظت های (صفر، ۰/۵ و یک میلی مولار) و شوری با سطوح (صفر، ۳ و ۶ دسی زیمنس (ds)) کلرید سدیم در گیاه کنگر فرنگی بر روی کلروفیل، رشد و تغییرات وزن گیاه کنگر فرنگی مطالعه شده است. تیمار سالیسیلیک اسد باعث کاهش پارامترهای رشدی گردید ولی باعث افزایش در کلروفیل و تغییرات وزن گیاه (وزن تر و خشک برگ و ریشه) گردید. شوری باعث افزایش در پارامترهای اندازه گیری گردید به طوری که سطح شری ۳ds نسبت به ۶ds عملکرد بهتری از خود نان داد. نتایج نشان داد که سالیسیلیک اسید و شوری توانسته است تا حدودی باعث بهبود تغییرات وزن گیاه شود و افزایش وزن گیاه را باعث گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.