مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی اویارسلام برجوانه زنی ارقام گوجه فرنگی در شرایط ازمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی اویارسلام برجوانه زنی ارقام گوجه فرنگی در شرایط ازمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی اویارسلام برجوانه زنی ارقام گوجه فرنگی در شرایط ازمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی اویارسلام برجوانه زنی ارقام گوجه فرنگی در شرایط ازمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی اویارسلام برجوانه زنی ارقام گوجه فرنگی در شرایط ازمایشگاهی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف غلظت عصاره اندام های هوایی اوریاسلام روی رشد اولیه گوجه فرنگی ازمایشی به صورت طرح فاکتوریل در قالب کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام پذیرفت. فاکتور مورد مطالعه عصاره ابی علف هرز اویارسلام پس از تهیه در غلظت های( ۰-۲۵-۵۰-۷۵-۱۰۰ درصد) و ارقام شاملChef flat amrica و cal jiبود. نتایج نشان داد بالاترین درصد جوانه زنی درتیمار a2b1 بامیانگین ۲۷/۶۶ درصد)و کمترین سرعت جوانه زنی در تیمار a1b5با میانگین۱/۶۶درصد) می باشد. مقایسه میانگین هانشان می دهد که بین تیمار ها اختلاف بسیار معنی داری وجود دارد، غلظت ۱۰۰ درصد اویارسلام اثر منفی بر سرعت جوانه زنی در رقم Cal jiداشته است ولی در رقمChef flat amricaبیشترین اثرمنفی بر سرعت جوانه زنی در غلظت های ۵۰ و ۷۵ درصد اویارسلام اتفاق افتاد. با بیشتر شدن غلظت اویارسلام طول ریشه چه تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش پیدا کرده که در رقمCal jiبیشتر مشاهده میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.