مقاله بررسی کیفیت باکتریایی آب آشامیدنی در اتوبوسهای مسافربری بین شهری بندر بوشهر در سال ۱۳۸۹
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت باکتریایی آب آشامیدنی در اتوبوسهای مسافربری بین شهری بندر بوشهر در سال ۱۳۸۹ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت باکتریایی آب آشامیدنی در اتوبوسهای مسافربری بین شهری بندر بوشهر در سال ۱۳۸۹ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت باکتریایی آب آشامیدنی در اتوبوسهای مسافربری بین شهری بندر بوشهر در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت باکتریایی آب آشامیدنی در اتوبوسهای مسافربری بین شهری بندر بوشهر در سال ۱۳۸۹ :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
زمینه و هدف: بیشترین سهم مسافرتها به وسایل حمل و نقل جادهای به ویژه اتوبوسها اختصاص دارد و یکی از مسائلی که سلامت مسافران را تهدید میکند، مصرف آب آشامیدنی آلوده میباشد. در اتوبوسها به علت انتقال آب از شبکه توزیع به مخازن، استفاده از ظروف نامناسب، یخهای غیربهداشتی و آبهای مشکوک، احتمال آلودگی وجود دارد؛ لذا در این مطالعه کیفیت میکروبی آب آشامیدنی مصرفی اتوبوسها آزمایش شد و ضمن مقایسه با استانداردهای موجود، مورد ارزیابی قرار گرفت.مواد و روش ها:این پژوهش یک مطالعه توصیفی- مقطعی بوده و از مجموع ۱۲۲ دستگاه اتوبوس پایانه مسافربری بوشهر، با توجه به پژوهشهای مشابه و ضریب اطمینان ۹۵% به کمک فرمول برآورد حجم نمونه برای نسبت، از آبخوری ۸۰ دستگاه اتوبوس که از شهرهای مختلف وارد پایانه مسافربری بوشهر شده بودند یا از بوشهر به مقصدهای مختلف خارج میشدند در طی یک دوره سه ماهه نمونهبرداری انجام گرفت. تمام مراحل نمونهبرداری و انتقال به آزمایشگاه براساس استانداردهای موجود جهت آزمایشات میکروبی صورت گرفت و دما، pH ، کلر باقی مانده، تعداد کلیفرم کل (TC) و کلیفرم مدفوعی (E. Coli) در هر نمونه براساس روش استاندارد تعیین شد. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرمافزار SPSS ویرایش ۱۶ استفاده و نتایج به کمک آزمونهای t-test مورد تحلیل قرار گرفت.نتایج: نتایج نشان داد که میزان کلر باقی مانده در ۵/۹۷% موارد برابر صفر بود. pH نمونهها در گستره ۸/۶ تا ۷/۸ بود و میزان کلی فرم مدفوعی (E. coli) و کل کلی فرم (TC)، به ترتیب در ۸/۸% و ۵/۱۲% نمونهها بیش از حد استاندارد بود.نتیجهگیری: استفاده از یخ در اتوبوس و همچنین زمان شستشوی مخزن آبخوری (به صورت روزانه یا هفتگی) و نحوه آبگیری و ذخیرهسازی آب (با استفاده از گالن ۲۰ لیتری) در اتوبوسها بر میزان آلودگی باکتریایی آب آشامیدنی مخازن تأثیر معنیداری داشت (P< 0.05). عواملی مانند جنس مخزن، شرایط تحصیلی راننده، سن راننده، نوع و مدل اتوبوس، زمان پرکردن مخزن (روزانه یا هفتگی) شرایط آبگیری مخزن (تخلیه کامل مخزن یا عدم تخلیه مخزن) و مسافت طی شده توسط اتوبوس تأثیر معنیداری بر کیفیت میکروبی آب آشامیدنی اتوبوس نداشت. با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد میشود که از آب بطری شده در طول مسافرت استفاده شود و کنترل کیفیت آب آشامیدنی عرضه شده در اتوبوسهای بین شهری مورد ارزیابی و کنترل بیشتری توسط بازرسین بهداشتی قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.